Szia, az ilyen viszont kiakaszt: " Azért vagyunk hogy próbáljunk a longosoknak építő jellegű észrevételeket adni, alátámasztva grafikonokkal, technikai elemzésekkel és egyéb világban zajló eseményekkel. " .... bakker, ehhez kéne érteni hozzá, nem ilyeneket írni, hogy megtámasztják, egy olyan napon amikor alig van 400m-es forgalom, meg hogy az olaj de szépenelindult----- HOVÁ indult István? nézed Te a csártot? mit látsz? azt hogy elindult? amúgy meg az olaj és a MOL korrelációját megvizsgáltad? aki picit is "ért" hozzá, annak ezek az "Azért vagyunk..." mondatok görcsberántják a gyomrát
Szia https://invst.ly/10fdd5 ennek a hetes gyertyaformációnak a folytatása az én olvasatomba korrekció gyanús, osztalékig még 3 gyertya belefér, plusz egy egészséges korrekció nélkül nincs emelkedés. Az osztalék utáni viselkedése lesz relenáns a jövőre nézve, nem kizárt hogy elengedik. Ha gyorsan visszatölti pl 1-2 hónap alatt, az erőt sugall(hat). A ciklikusság miatt, én nem ezt várom, de ez szubjektív. A funda témában pedig a sokak által leszólt Erste elemzőjére utalnék, akit nagyon rég óta olvasok. Olyan nagyon nagy bakit nem szokott elvéteni ( olaj minusz áránál tű pontosan megjósolta a 100USD visszapattanást ) nincs okom kételkedni abban, amit írt, miszerint a rózsaszín szemüveget ideje levenni. Eddig kellett volna mennie MOL-nak 4k köre és ment is volna, ha nincs a KORMÁNY. De volt/van így MOL is maradt a helyén. Eszem ágában nincs a céget shortolni!!! a részvénykitettségeimet fedeztem határidős bux shortal, reményeim szerint a korrekciót elkapva a bejövő pénz, szintén rv-be lesz fordítva, ez lehet akár MOL is, ha úgy alakul.
Én nem biztatok senkit kereskedésre. Jómagam is ritkán adok-veszek. Folyamatosan tartok részvényeket. Azt azonban látom, hogy sokak érdekeltek abban, hogy mások adjanak-vegyenek lehetőleg állandóan. Hiszen a jutalékokon keresztül ők biztosan nyernek. :)
Hát igen. Csak érdekes, hogy ilyen még felmerül valakiben. Azért vagyunk hogy próbáljunk a longosoknak építő jellegű észrevételeket adni, alátámasztva grafikonokkal, technikai elemzésekkel és egyéb világban zajló eseményekkel. Pisztoly senki fejéhez nincs tartva. Aztán egy idő után, ha látják, hogy valakinek jobbak az észrevételei akkor vagy hasznosítják a kereskedésükben vagy nem.
Én ma a MOL max. értékét 2990-re várom. Hogy az a záróban lesz-e, vagy eléri-e egyáltalán ma, arra nem tudok garanciát adni. Persze le is fordulhat, csak én jelenleg nem számítok rá.
Hát, mindenki magából indul ki, szerintem is mindenki kereskedjem a SAJÁT döntése alapján. Más véleménye alapján dönteni befektetésről... hááát necces. Nem ide való magatartás. De a kérdés amit feltettél, az érdekes volt, megért egy választ.
OFF: Ha tulajdonosi szemléletem lenne, csak venném-venném-venném és nem is járnék ide fórumozgatni 😊 maga az árfolyam nem is lényeges akkor (szvsz). Szeretnék én úgy élni, de ahhoz még kis apró küsz vagyok, kénytelen vagyok kereskedőként funkcionálni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.