"Az infláció várhatóan jelentősen csökken 2023 közepe után" Aha én meg ugyanekkor adom majd ez a molomat 15000ft-ért... kb ennyire reális az infláció jelentős csökkenése. Orbán minden intézkedéssel azon van hogy véletlenül se csökkenjen semminek az ára.. így infláció se fog semennyire se csökkenni
Törölt felhasználó2023. 06. 07. 20:38
olaj csővezetékeket figyeljünk, főleg a barátság vonalon.....az emelt tranzit díj is garancia arra, hogy az UKR is vigyázni fog a vezetékre....ráadásul mai napig kapja tőlünk a gázolajat amiből minden mennyiségre szüksége van......továbbá több ország is érdekelt a barátság olajvezeték folyamatos működésében SVK,CZE,HUN stb......értsük már meg végre.... eddig sem volt érdemi szabotázs.... 15 háborús hónapban
értelmezés: eleve a példád és a hasonlítás nem megfelelő.....gondolat az, hogy a nagytételben vásárló vevő okosan veszi a részvényeket és nem eszetlenül.... korábban levezetésre került pontosan mit ért alatta és szerintem helyesen látja...... de ebbe belekötni, irigyellek mire van időd.... sajnos látszik irritál a Mol emelkedése.... házadat és autódat majd , ha ilyen forgalommal tudod lekereskedni akkor lehet összehasonlításokat tenni a tőzsdével.... 3mrd napi forgalmakat hasonlítasz össze saját vagyonoddal?
Én jobban örülök neki, hogy nem szaladt neki a 3000-nek ma! Amikor szépen, megfontoltan, lassan rátapad egy kitörési szintre az árfolyam, akkor sokkal nagyobb a durranás. Ha ma átszalad volna, lehet vissza is bukik azzal azu erővel. Ilyenkor nem pár forinttal szokta átvinni, hanem jóval többel! Persze kell, hogy körülmények is jók legyenek. Tőlem még gyűjtheti erőt napokig 3000 alatt. Ez így akkor is szép grafikon bárki bármit is mond! Molnak is kell pihenni na! Forgalom növekedő volt! Az is azt támasztja alá, hogy készül valami!
Én is tulajdonosa vagyok a házamnak, az autóimnak, sok részvénynek meg még számos más dolognak. Mégsem mondom ingatlan fórumon, írom autós oldalakon, hogy ügyes vevőink vannak, pedig sokan akarnak házat, autót, részvényt stb.-t venni. Te nem akarod a részvényeidet eladni, de írod itt, hogy ügyes vevőink vannak. Neked semmilyen vevőd nincsen, hisz nem akarod eladni a részvényedet - legalábbis még nem most nem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.