Ez 3 ezerig sem fog felmenni osztalék fizetésig sajnos. Több eladó van, mint vevő és látható, hogy nagy benne a bizonytalanság, ami érthető is, hisz ha az EU letilt bennünket az orosz olaj bizniszről, a MOLnak annyi, meg persze az extra adóztatásnak is. A Horvátok a tranzit díjakkal fognak bosszút állni Hernádin. Csak hát ezt megint mi MOL kisrészvényesek szívjuk meg legjobban. Bárhogy alakul az ár forduló nap előtt kiszórom. Nem látok reális esélyt arra, hogy 3 ezer fölé emelkedjen az árfolyam.
Törölt felhasználó2023. 05. 08. 20:47
most az otp kerülta BÉT en kicsit előtérbe Mol pihen. nyugalom van pár nap pihenés és átlépi a 2800 at....
ne ebből indulj ki szerintem. aki itt a fórumon ilyeneket kérdez az hidd el, hogy nem használ annyi tőkét, hogy meglátszon a vásárlása az árfolyamon ,))
Az alábbiak fikciók.. a valósághoz semmi közük nincs és az írói munkásságom része. A leírtakkal minden egybeesés a véletlen műve. Valamikor még a hőskorban volt egy bejegyzésem a tisztánlátókról, 3 kategóriába soroltam őket ahogy én gondolom. VIP3. valakinek az ismerősének az ismerőse.. figyu..vegyél xxx-et a példa kedvéért legyen mol.. vegyél molot 2600környékén és majd add el 2800nál.. VIP2. valaki ismerőse.. április 13.án vegyél 2586on molt és szeptember 18.án add el 2975ön és kaptál osztalékot is. VIP. A VAlaki.. mindent előkészítettem elhoztam a laptopomat is.. ezt a gombot tessék szives megnyomni...nem? nem szép a gomb? akkor én.. köszönöm a barackot amit a buksimra tetszett nyomni.. taxis gyuszi hozza a raklapon a pénz vagy a platinakártyára? ha beszélni teccik majd fődisznóságával esetleg ha megemlítené..
a folytatás lemaradt.. el nem tudom képzelni... milyen bizonyítékot szeretnél.. aláírt pecsétes megállapodásokat? hangfelvételeket amik hitelesítve vannak közjegyző álltal?
mint ahogy te sem tudsz ellen bizonyítékot arra, hogy nem szándékosan hátráltatják az árfolyamot. El nem tudom képzelni Azért van pár érdekesség. Ha a mol osztalék hozamát nézed az nem rossz a jelen árfolyamhoz képest.. OTP 9500körül nem vette nagy mennyiségben a papírját..egyszer csak elkezdte.. ezt a mennyiséget olcsóbban is megvehette volna.. (ok értem, árfolyam befolyásolás... de minden srv az) Régebben- ezért jó ha valaki régebb óta tőzsdézik- szóval régen volt olyan, a tisztánlátók végig kerestek részvényeken.. volt amit altattak, volt amit reptettek és volt amit konyhakészre alakítottak.. Most lehet egy ilyen összeesküvés elmélet.. (összeesküvés vagy felismerés? ) OTP-ből most kiszálnak a beragadt VIP-ek.. és utána mi jön? MOL? Richter? 4IG?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.