Amiket te leírtál, azok környezeti kockázatok, amik miatt jelenleg diszkonttal forog a rv. A Cég valós értéke az eszközeinek összessége, valamint az eredménytermelő képessége, amik alapján bőven 4K feletti árazás lenne indokolt most is, és már tavaly is. Ezért nekem is az a határozott véleményem, hogy alul értékelt. Méghozzá nem kicsit, hanem nagyon.
"az én véleményem ellentétes, szerintem nagyon olcsó a Mol árazása, aki nem látja miért annak nem igazán érdemes a tőzsde világában elmélyülnie" - persze, hogy te tudod a tutit. lenne akkor pár kérdésem: - mennyi lesz átlag olaj ár a következő 3-5 évben? - lesz-e recesszió/lassulás a globális gazdaságban? ha igen, akkor ez milyen szektorokat érint és mekkora lesz a mértéke, mennyi ideig tart? - módosít-e a narancs koalíció egyik napról a másikra valamit az extraprofit kezelése kapcsán? - mi a helyzet a háborúval? mikor lesz vége, milyen hatása lesz, lesz-e nyertes? - mi a helyzet a reptér vásárlással? - mennyire biztos az orosz olaj mondjuk 5+ éves távon? - kicsit erősnek érzem a kijelentést, hogy valaki egy ilyen kiszámíthatatlan helyzetben egy politikailag erősen kitett ciklikus cégről egyértelmű véleményt mondjon. a többiek meg hülyék természetesen.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.