Itt nem 100ezer ftról van szó hogy a nagymama beballag a postára azt berakja MÁPba!Hanem 30-40 millás tőkéről!!!Nem mindegy,hogy a 30-40 milla a Molban szenved vagy biztos 18%kamat,mert ha beszorulsz évekre leshetsz mint Jenő a moziba de a PMÁP termel rendesen,az infláció meg csak egy % és mindenkit másként érint!!!Persze rövidtávon mert a részvények még mindig drágák,főleg Amerikában,pláne ahol jön a kettős adóztatás!!!Háború van ha látok Én is jó belépési lehetőséget all in részvény....
Valószínűleg így van ahogy írod. De azért ezt az egész PMÁP ne legyen már úgy publikálva és reklámozva,mintha ez valami marha nagy üzlet lenne. Mikor legjobb esetben is a befektetésed értéken tartására elég legfeljebb.
ja és nem csak a forint zuhanna, hanem azzal együtt az egész bét is, mivel a külföldiek gyorsan kirántanák a pénzüket innen. szóval lehet ennek szurkolni, csak nehogy visszanyaljon a fagyi mol longban ülve
ha ezt meglépnék, akkor orbitálisat zuhanna a forint az állam fizetőképességébe vetett hit megingása miatt és még nagyobb bajban lennének. egyszerűbb nekik kifizetni a forráshoz jutáshoz képest reál értéken gyengébb forintokat.
Nem nagyon vágom pontosan minek örülsz!! Az inflának vagy a szutyok PMÁP-nak. Az infla 25 felett a PMÁP 18-19? Nem vagyok penge a BÉT,de szerintem ennél többet is lehet hozni itt a mocsárban
Tegnap pedig hőn szeretett fideszes rádióadók egész nap azt skandálták, hogy januárban tetőzött az infláció és olyan szuper itt minden, hogy lehet kivezetik az árstoppot is 😡😡😡 amit ugye ha be se vezettek volna talan nem lett volna egész európában Magyarországon a legnagyobb az élelmiszer drágulása
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Jó úton haladunk, hiszen ahogy azt a kormányzat várta és előzetesen jelezte, az év elején, azaz januárban már tetőzött az infláció, ezt követően pedig elindult egy mérséklődés – reagált a Világgazdaságnak Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a KSH legújabb márciusi adataira. A statisztikai hivatal által közölt 25,2 százalékos adat ugyan alacsonyabb a februárinál, de a csökkenés mértéke elmaradt az elemzők által várttól. Jó úton haladunk....Hát igen innen már csak jobb lesz :D
Szia. Sok sikert és energiát. "ha csak napi 1%-ot rak el az ember". Figyelj be ne ragadj..:) Legyen szép napod. UI: És a kötési költségeket is tartsd szem előtt. ...:)
2500-2800 az több mint 10% azért van értelme figyelni , ha csak napi 1%-ot rak el az ember és csak hetente 2x játssza meg akkor is össze lehet kaparni pár hét/hónap alatt a pmáp kamatot. És még akkor oszti. Ha arra is játszik valaki. De mindenkinek más a szemlélete, nincs ezzel baj.
Szia. Infláció 25,2 !!! :) és a maginfláció 25,7 !!!!!!! pedig ráadásul emelkedett !!!(BRUTÁL) Hát én a PMÁP-al piszok jó pénzt szakítok már egy ideje és még fogok többet is!!! Simán 18-19% ot következő körben. Az a 3-dik "kassza" már nekem. MOL papírokat eltettem a fiókba. Osztalékot felveszem (350 FT így ez sajna a PMÁP közelébe sincs!! ) és majd valamikor ránézek. Jelenleg a részvények nem tudják ezeket a kamatok ellensúlyozni. Az enyém ADÓMENTES és RIZIKÓMENTES!! OV meg nyomja tovább a badarságokat. Kakadu meg nem is említem. Tegnap is kitett magáért (egy kis kiruccanás) . Remélem csak így tovább. Nagy M , Kakadu, OV. Na megyek. Minden MOL részvényesnek szép napot. Árfolyam szerintem sokáig itt 2500-2800 közötti mocsárban fog "járkálni". Nincs értelme figyelni.
Tegeződjünk így ismeretlenül is, ha kérhetem. Értem véleményedet, egyetértek, üzemanyag ár inflációs hatására válaszoltam. Szerintem nem a Mol feladata ezt megoldani, részvényesként meg pláne profit orientált vagyok. Természetesen a szegényebb rétegekkel szemben sem vagyok érzéketlen. Ami a politikai jelent illeti szomorúan konstatálom, hogy a kormányhoz nem köthető közvélemény kutatók kormányzati-fidesz- előnyt mérnek. Így nehéz lesz változtatni, topikban vannak akik ennek kifejezetten örülnek.
Masterplasttal én is belenyúltam ... De még jókor vágtam ki szerencsére 4000-nél... A dunahouse nekem a meglepi kifejezetten jó üzlet volt 500 alatt venni. Pedig azt hittem befürdök vele.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.