Nem tudom...talán maga a cég..."javadalmazáspolitikája részeként"...úgyis csak utólag kell bejelenteni...azután mit tudsz csinálni ha csúsznak vele...a bírságot is a cég fizeti...
Kifosztják a MOL-t hiszen anno ezért jöttek, megmentették a Hernádi seggèt is cserébe csak nézhet.. Kíváncsi leszek milyen osztalék lesz, az alapítványok miatt ugye.... Egy kiváló cègből az lett, hogy jobb elkerülni a tőzsdén, na nem mintha hosszú időtávon olyan nagyon produkált volna.... De ide befektetni az már nincs.. Épp ez miatt elkerüli már a külföld , a magyar meg vesz állampapírt.. Megmaradt napizni , szutykot csinálnak belőle ..mint a régi időkben keg ,estar meg az ilyen fosok.... Meg TWD invest....aztán a rendőrségen voltam kihallgatáson mert volt részvényem..😀
Engedik kiszállni a nagybüfit, utána vágnak pofán bennünket a szemérmetlenül alacsony osztalékkal. Szerintem az összes készpénzt kiszivattyúzzák a MOL-ból, erről szól a visszamenőleges adóztatás...cizelláltabban az adó átstrukturálás...a BÉT kereskedése nagyon súlyos gazdasági bajokat jelez...szerintem...
Nem semmi nap volt az biztos,itt már csak két kérdés maradt a Molnál,hogy esetleg mentőövnek bedobják e ma,vagy holnap reggel az osztit,ami persze pozitív szám is legyen.... Vagy a külfödi nagybefektetőnek elfogyott e az eladandó pakkja. Mindenesetre,szépen megúsztuk a"rossz"hírt erre jött a nagy eladó a buxra,hihetetlen!
Megtartja??? Mi a bánatos lúdfost tudna még csinálni vele? Szélnek ereszti? Mert eladni nem tudják a kutyának sem kell! Ezek mennyiért vehették???? Jobb nem is tudni! Peti, Peti..........
Jövő hét péntekig csak közölnek valami infót róla.
Törölt felhasználó2023. 03. 30. 17:56
Szerintem osztalék 6.án.. de kiderül .. én azon gondolkodok mit bővitsek még mert lassan érdemes venni sok mindent..bohockodunk egy -két hetet utána meghúzzák fel ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.