Eppen tegnap figyeltem a hírekben egy gigaszösszenetre fel,hogy milyen trükkösen mosnák ki az állami rendszerből azt a kb.12 egynehány kastélyt.Egyebként brutál disznó egy banda.1-2 db belőle biztos a vejkónál fog landolni, le is merném fogadni.
Kellenek a források, csak ezt a moslékkormányt kell kizárni az elosztásából, mert ha nem így lesz, akkor ezt is ellopják. Leszarják ezek a szakdolgozókat, és mindenki mást, csak gazdagodhassanak.
Te pedig jobban tennéd, ha nem azon szurkolnál, hogy ne kapjuk meg a forrásokat. Nem politikai kérdés számomra hanem a hazám fejlődésének, befektetésem értékének emelése, pl.szakdolgozók fizetésének növelése érdekében reménykedem. Orbánék soha nem kaptak ekkora kontrollt senkitől - talán foglalkozhatnál azzal, hogy miért a sokadik kétharmad választás, mert én egyszerűen nem értem az embereket - EU végre rákényszeríti a demokratikus normák betartására. Láthatóan egyre jobban szűkítik Orbán kormány mozgásterét. Gazdasági állapotok, háború ,infláció, energiaár sokk, belpolitikai helyzet, szakdolgozók -tanárok stb. követelései mind az EU források szükségességét igazolják. EU nem kívánja a Magyar emberektől elvenni a forrásokat -ezt csak a kormány propaganda állítja - ezért a falig fogja tolni Orbánt , hogy a források felhasználása megfelelő legyen. Biztosíték az is, hogy a jogszabályok betartatása a fokozatos kifizetésekkel kikényszeríthető. Most már bárki perelheti a kormányt az EU pénzek felhasználásával kapcsolatban.
Gondolom érthető, "nem halad olyan gyorsan". Ráadásul még egyben is biztos lehetsz, nem lesz elég jogszabályt hozni, a működésüket is akarják látni. Inkább a nagy osztalékban reménykedj, annak legalább van esélye.
Egy csomó probléma van még az igazságszolgáltatáson kívül is, idézet a cikkből: "Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Bóka ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a fennmaradó követelésekkel kapcsolatos munka nem halad "olyan gyorsan, ahogyan azt remélnénk", mert "időről időre új aggályok merülnek fel a Bizottság részéről, amelyek tovább bonyolítják a folyamatot". Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva."
Akkor viszont azt jelenti, hogy legkésőbb 2023.03.27-en be kell jelenteni...az jó is lenne, ha addig menne még vagy 3-5 %-ot.... aztán lehet, hogy rosszul számoltam a napokat....
Induljunk ki abból az elvből, hogy a Mol az adózott eredmény felét fizeti ki a részvényeseknek. Így 2022 után a 628,3mrd HUF fele 324mrd Ft amit 801 m darab részvénnyel elosztva 404 FT osztalék adódik!!! Várom a lebeszélők érveléseit , pl. miért lenne 250 Ft?
Nem figyelted a hírt, az EU tárgyaló biztosa is kijelentette, hogy nagyon közeli a megállapodás , ilyet nem hallottunk az utóbbi három évben. Kormánytól bőven.
Ezt jól eltolták....így szinte biztosan nem a héten v következő héten lesz ebből hír: Április 27-én, 10 órától tartja éves rendes részvényesi közgyűlését a Mol az olajtársaság székhelyén, a tavaly átadott Mol Campuson. A befektetők a rekorderedménnyel záruló 2022-es évi beszámoló elfogadása mellett ekkor szavazhatnak az igazgatóság osztalékjavaslatáról is. Az utóbbi egyelőre még nem ismert, ezt a napirendi határozati javaslatokkal együtt a közgyűlés előtt legalább 21 nappal – vagyis legkésőbb április 6-ig – teszi majd közzé a társaság.
Törölt felhasználó2023. 03. 23. 22:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát akkor nem kicsik, hanem minik lesznek, mint Te, Feri 🤭
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.