Ezek ugyanazok a szereplők, rárepűltek a molra, kihasználják a olajfronton kialakult bizonytalanságot+a magyaroszágon kialakult, hamarosan fél lábra csökkenő diktatúrát. .Pénzük van, oda húzgálják molt a béten ahová csak akarják.Longban, shortban, tól- ig ők a nyerők.A igazi piac, most távolról szemlélődik.
Remélem sose ér le odáig, remélem tévedek! A blue-k és az országminősítés együtt mozog. Mivel másban vannak long érdekeltségeim, jobban örülnék ha menetelne minden a megszokott irányba, kívánja a lelkem forduljon, de az a pár év ami mögöttem áll az eszemnek nem ezt mondja. Szóval várok.
okoska, ha már ennyire tutira veszed ,indokolnád is mire ücsörögjünk 1600-1800 ig? és,ha lemenne odáig,mit vársz mikor és mennyire erősödne vissza? 1-2év ? komolytalan írás gaben II
De, csak az Investingen hibásak a gyertyák és nem volt kedvem visszanézni, hogy pontosan hol vannak a napi minimumok, maximumok. De igazából lényegtelen, pont az ilyen eltérések miatt a TA is megengedi azt a néhány pont tévedést. Ideális esetben holnap reggel vagy délelőtt betölti a rést aztán meglátjuk fordul-e.
Hát sajna a "tetszik nem tetszik" itt nem játszik A jó multkor az a +4% os nap meg is kevert, kicsin múlt, hogy nem hittem el fordulatot, de ezt hozza az idő. Én kivárom és veszek, vagy nem lesz rv-m , hacsak valami korrekt fundás fordulat nem jön a nemzetközi szentimentben.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.