Ezt nem gondoltam volna.. Nagy gáz lstt volna, ha elesik 2800,de igy van esély menni fel. Ez a mai dolog, meg csak hamar megoldódik. Akik meg ma bevásároltak, szerencsések voltak. Én tartom a 2900-as csomagot, nem mertem belevenni..
közleményből is látszik, hogy az oroszoknak érdeke utána járni az eu hatóságoknál, UKR tojik rá. az egészből egy a fontos: ezt a történetet egyszer lehetett eljátszani, meg fog oldódni és a jogi felhatalmazás is egységes lesz így Mol szempontjából a sérülékenység nem lehet indok csak annyira amennyire az OTP, Richter stb.
akkor vissza az elejére, alapként onnan indultunk, hogy kinek a hibája, oroszok vagy UKR. Oroszok akarnak e olajat szállítani vagy UKR tudatosan blokkolja a szállítást? UKR bank nem szerezte be az engedélyt tetszik érteni, ez nem az oroszok feladata az embargó után. Oroszok szállítanának olajat és elutalták a tranzit díjat, de UKR vissza küldte anélkül , hogy az engedélyt kérte volna vagy utána járt volna. Nem automatikus az elutasítás, de UKR blokkolt. Tudatosan vagy usa kérésre vagy más okból mindenki vérmérséklete szerint eldöntheti. Melyikünk nem fogta fel majd eldöntik mások.
Portfolio cikk (nem én kiabálok a végén) Az orosz vállalat közleménye szerint az európai bankok már nem jogosultak önállóan dönteni arról, hogy lebonyolíthatnak-e egy adott ügyletet, annak megerősítésére, hogy az nem tiltott, a banknak be kell szereznie a nemzeti felhatalmazott állami szerv engedélyét. A helyzetet bonyolítja, hogy az európai szabályozók még nem alakítottak ki egységes álláspontot a különböző joghatóságok bankjainak intézkedési algoritmusáról, és nem dolgozták ki a fenti engedélyek kiadásának eljárását. A KÉRDÉS MEGOLDÁSA ÉRDEKÉBEN A TRANSZNEFTY FELKÉRTE A FELHATALMAZOTT BANKOT, HOGY ÉRTESÍTSE AZ EURÓPAI SZABÁLYOZÓ HATÓSÁGOT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ENGEDÉLYT KAPJON AZ UKRTRANSZNAFTÁVAL MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉS SZERINTI ELSZÁMOLÁSOKRA. A PÉNZESZKÖZÖK ÁTUTALÁSÁNAK ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEIT IS VIZSGÁLJÁK. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
nem fogod fel,hogy hogyan működnek a szankciók nem érted,hogy a rendszer nem engedte át az utalást pedig csak szövegértés nem vagy egyedül ezzel a problémával vannak még itt
Itt a tranzitdíj a kérdés és az, hogy annak elszámolása hogyan megy. A sajtóhírek szerint az eddig használt orosz bank nem esik a szankciók hatálya alá (nyilván HU, CZ és SK is visított volna, ha emiatt veszélyben lenne a szállítás). Hogy jelen helyzetben az oroszok pénzintézetet vettek igénybe, vagy más formát alkalmaztak a szankciók feszegetése céljából, az is beleillene az eddigi politikájukba (lásd Siemens-Saga NS1 kapcsán). De örülök, hogy te már tisztában vagy a részletekkel, én speciel nem.
Pistike ne haragudjál már hogy rád írok, de szeretnék ezen a topicon releváns információkat olvasni. Olyan rövid az élet, kár lenne az értékes időd trollkodással tölteni. Legyen inkább életed, menj nyaralni, csinálj valamit ami neked és a környezetednek is hasznos és építő! De komolyan mondom, nem sértésből.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.