Nemrég, alig egy hete lehetett, hogy írtam is, hogy én errefelé vennék ahol a javasolt stopok voltak, a mai szintek felső vonala környékén, de jóval alatta is sikerült.
Leszarom oszti a zsebbe lesz vagy az árfolyamnyereség de tuti osztivágás előtt meghlesz a 3000......Szerintem most 2300-2500 között remek vétel,oszti után más a szitu.....
politico két diplomatára hivatkozva írja: Orbán kizárólag csúcsvezetői szinten akarja az embargót eldönteni,mert politikai kérdésnek tartja a megoldás kulcsát. Orbán biztosítékot akar a vezetékes szállítás esetleges ellehetetlenülése esetére. június 22-23 a következő Európa Tanács csúcsvezetői ülése. Diplomaták nem jelentették ki egyértelműen, hogy Orbán most nem akar megállapodni, csak a politikai jelleget hangsúlyozták. ezt látjuk mi is
Az otp-ről is mindenki azt gondolta, szelvényvágás után azzal a 400 Ft-al rögtön megzuhan. Erre megindult meglepetésre felfelé. Az most más lapra tartozik, hogy azóta esett 1500-at is kb, de ide a mindenki által nyilvánvaló okok vezettek.
Törölt felhasználó2022. 05. 30. 21:01
Zelenszkij részletesebb video nyilatkozatában adatokkal kívánta a nyomásgyakorlást fokozni, értetlenségének adott hangot, hogy még mindig nincs szankciós csomag aláírva , de egyetlen egy tagállamra sem haragszik. Számukra szükséges az embargó mely sokat fog nekik segíteni! Szerintem beszélhettek vele a háttérben, hogy fogja vissza magát és az embereit, mert akadályozzák a megállapodásokat. Mai beszédéből számomra ez tűnik ki amellett , hogy morálisan egyetértek vele, de a gazdasági kérdések egy bizonyos szint felett prioritást kell,hogy élvezzenek.
2354-en is vettem múlt héten, szóval ahhoz képest a 2,6-hoz mérten is leesett nettóban, igaz ideiglenesen vissza is jött, de az mai zárót tekintve már a múlt.
Az oroszokat nem gyilkolták Ukrajnában. Tudsz mutatni hiteles forrásokat erről? Tudsz bizonyítékot felmutatni arról, hogy Z. amerikai szervezésben ekrült hatalomra? Tudsz felmutatni bizonyítékot, hogy Z. elárulta a hazáját? Konteó konteó hátán.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.