3 hónapra max 480, ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól... nagyon gáláns kormányunk van! elég lett volna az ÁFÁ-t ideiglenesen lecsökkenteni 5-10%-ra és akkor a részvény sem hullott volna be annyira+ha tovább emelkedik az üzemanyag ár akkor se lenne több jódarabig a 480-nál, amit most nagy kegyesen bejelentettek. Persze ez is csak azért történt, mert az üzemanyag árak a mindenkori kormányok legnagyobb ellenségei és a választások előtt kellett a népnek egy kis morzsa.
lehet gúnyolódni Molnáron, de minek? aki közel van a tűzhöz az jobban értesült, ezt tudomásul kell venni, mindig így volt, mindig így lesz akik gúnyolódnak és Molnár helyében lettek volna , ugyanúgy eladtak volna, vagy nem? na ugye, akkor el lehet hallgatni - mert a "na én nem!" című felszólalásokat úgysem hinné itt el a többség, vagy tévedek? amúgy sem értem, miért kell folyamatosan azzal áztatni ezt a szerencsétlen részvényt, hogy "átpolitizálja azt a kormány", mert bármely más kormány is ezt tenné, az tutifix! politikai hangulatkeltés folyik a Mol rv körül, persze, hiszen választás közeleg és akárki az ellenzék, annak mindig az lesz az érdeke hogy hergelje a befektetőtek, bármivel bármikor, itt a minél rosszabb annál jobb effektus érvényesül az helyett, amit pl. balin is írogat, hogy tisztán csak a cég helyzetét eredményeit néznék, félretéve a politikai befolyást vagy hatásokat, mert azok 1 év múlva is lesznek, bárki nyeri a választást. aki ezt tagadja az hazudik mert egy ilyen kis ország ekkora nagy stratégiai fontosságú cége esetében ez kikerülhetetlen uppolnia illene innen visza az árfolyamnak és kész
Ha én a MOL lennék, nem futnék meg ilyen kockázatot, a hír előtti és alatti időben akkora olaj longot nyitnék, ami legalább 2 hónapos fogyásnak felel meg. így bezár egy kb 15 Mrd-os búkót, és kész, 1 hónapon meg lehet gondolkodni hogy lefedezi-e vagy sem. Ez nem bonyolult, nem is drága, sima liba.
ezek a pozitívumok, de amennyiben nő az olaj árazása akkor kompenzálás nélkül a nagyobb forgalom is nagyobb veszteséget eredményezne.... szerintem korrekt a levezetés átlagolva a várható pozitív és negatív hatásokat
Talán a jenkik felpörgetik a palaolaj kitermelést, az is adhat egy féket a további wti/brent árf. emelkedésnek. Ezen az árszinten már ott is azért van profit .A vártnál magasabb cpi adatok miatt előrehozhatja a FED a kamatemelést, ami szintén nem kedvez a Ft-nak. Úgyhogy az MNB-nek is van dolga a Ft árfolyam miatt, legalább 100 bp emelés kellene sztem.. usdhuf https://kepkuldes.com/image/uDHkZQ
Csak abban bízom, hogy ez az "indokolatlanul" nagy esés egy előrehozott korrekció volt: a szokásos 2 hóanpos oldalalzás - lassú lecsúszás helyett úgy gondolták sokan, hogy akkor ezt most letudjuk a mai napon, oszt holnap irány észak. Vagy a jövő héten....
Mondom a hibákat a számolással. 1. mind a jelentős tranzit forgalom, mind a határhoz közeliek nálunk fognak tankolni.+3% fogyás is lehet szerintem. 2. mivel a diszkont kutak sem lehetnek olcsóbbak, így azokból jelentős vásárlóerő átmegy a márka kutakhoz. +4-5% forgalom a márka kutakon. A márka kutakon, ezen belül a MOL kutakon - autópályás kutakat ellepi a nép, oda az extra profit- a szokásos forgalom nál akár 10-15%-kával is nőhet az üzemanyag fogyasztás. A finomított, amit mindenki kap meg +2-3%-kal. Bármelyik irányban a számított felett van a hatás 10-15%-kal minimum.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.