Glo67

Regisztráció: 2021-04-09 16:40:08

Hozzászólások száma: 180

Utolsó hozzászólás: 2024-01-24 18:30


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "MOL tulajok normálisan" topikból

A moderálás a "MOL tulajok normálisan" topik #3209 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
nem kerjuk a propagandat ide is, koszi..

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-07-17 12:41-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-10-08 14:55-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Higgadj le, légy szíves.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-12-12 16:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
a politikai tartalmú fejtegetéseidet tartogasd légy szíves a közéleti topikokra, a többiben ez sokakat zavaró offtopik.

utolsó 20 hozzászólás

OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:30
várjuk, írd meg, hány ezer dollárt viszel be sos az ukrán tesóknak a anygkövetségre, hogy  abból is fedezni tudják az ukrán háborús költségvetést és az államuk kiadásait (segélyeket, a hadirokkantak etetését stb stb stb)
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:27
az van gyerekek, hogy bizony már a balliberális magyar szakértők is belátják, - csak nagyon visszafogottan fogalmazzák meg, hogy nehogy leárulózzák vagy orbánbérencezzék őket - hogy a hülyére vett ukrán népnek már annyi, hiszen a háborút nem nyerhetik meg. Tarjányi Pítör, a ballib oldal hihetetlenül nagy és fantasztikusan jól képzett ukrán- és biztonságpol. szakértője ezt úgy fogalmazta meg szombat este az Atv-ben, hogy "be kell látni, Ukrajna külső finanszírozása (hisz államcsődben van, ez nem hangzott el de ha vki nem tudná abban van) nem mehet a végtelenségig, mert abba mi európaiak teljesen tönkremennénk".
a topik ukránbarát propagandistái (b...ula és a többiek) írják meg, hogy fejenként hány és hány ezer dollárt visznek be a következő pár napban az ukrán nagykövetségre, hiszen SOS pénz köll az ukrán tesóknak!!!!!!!!!!!!, és amint Karácsony Gergőtől tudjuk (tavalyi nyilatkozata alapján), "mi háborúban állunk Oroszországgal" -azaz: Karigeri és mindazok akik rá szavaztak 19-ben, háborúban állnak az oroszokkal, tehát ideje lenne már az ide való firkálás mellett zsebbe is nyúlni, kedves ballib propagandisták!
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:16
lehet hogy a frakciónak ki lesz adva, hogyan kell dönteni -  de ez nem biztos, nem látunk bele.
a frakció önálló és szerintem sokan vagyunk akik úgy gondoljuk, nem érdemlik meg a svédek a tagságot (ennek sok oka van)
OTP részvényesek ide! 2024. 01. 11. 18:19
elemzőink, lécci arról is írjatok hogy a következő gyj mikorra várható és miylen hatással lehet?
ha hónapos előrevetítésben  így long az irány, akkor a jó gyj még feljebb "repítheti"?
MOLly tulajok topikja 2023. 12. 28. 18:18

tényleg jó lenne, ha a topik szakértői röviden felvázolnák, mit várnak 2024-től? hónapok óta csak a szüttyögés megy és igen reménytelennek tűnik még a 3 ezres szint is (cáfoljatok meg , bár ne lenne igazam), miközben
meggyőződésem hogy az e-autó egy óriási ökörség, egy népbutító parasztvakítás a köbön, hiszen hiába lenne végre egy szuper hidrogénautó, ha az is csak elektromotort tud meghajtani, amihez ugye akku kell, és már rég be van (tudtommal) bizonyítva, hogy nincs a földön annyi speciális fém, ami ahhoz a tengerniy akkumlátor előállításhoz szükséges lenne , miközben hihetetlen környezeti károkat okoz a szükséges anyagok bányászsta, tehát egy ócska nagy átverés az egész e-autó projekt! ha Tesla (ami nálam inkább fosla) nem angolszász hanem kínai vagy pl. orosz  lett volna mint "nagy úttörő", akkor azonnal elnyomták volna hogy ne terjedjen és maradna fősodratú a belsőégésű motoros autó..
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 10. 27. 15:33
tapasztalati / gyakorlati tippek erre?: 
ha csak úgy tudsz nagyobb lakást venni ha el kell adnod azt amiben laksz - létezik erre  (legalább elméletileg)  "ideális vagy nyerő" lebonyolítási mód? a legtutibb persze annak a helyzete aki újépítésút vesz és mire az felépül/átadják, addigra el tudja adni a sajátját így meglesz a hiányzó pénz, bár akkor is kérdéses az átköltözés időzítése..
Magyar Állampapír tulajok 2023. 09. 07. 17:49
légyszi megírná vki röviden (akinek most bővebb tapasztalata rálátása van) , hogy melyik a jelenleg legnagyobb kamattal bíró Pmáp?   és hogy annak  esetében mik a legfőbb olyan lehetséges buktatók amikre figyelni kell? (idő előtti eladás/visszaváltással kapcs infókra gondolok elsősorban)  köszi
MOLly tulajok topikja 2023. 05. 26. 14:51
tényleg jó lenne ha páran megírnátok, kb. mi az oka hogy érdemben nem tudja megsúrolni sem a 3000-et már régóta.. illetve hogy mi ennek a legfőbb 2-3 akadálya..
MOLly tulajok topikja 2023. 05. 26. 14:24
bocsi el vagyok maradva - mi lesz kedden?
épp azt akartam kérdezni egyébként - BÁRKItől - hogy meghaladhatja ez még valaha is szerintetek a 3000-et?
ha nem, akkor miért nem? (nehét átlátni már hogy csak a magyar belpol fejleményein múlik főleg, vagy ukrán háborúkitermeléscsökkentések stb. vagy mindkettő), mert nagyon régóta nincs érdemi elmozdulás..
Tréder Topik :o) 2023. 05. 10. 16:54
légyszi segít vki, aki jobban informált? 
ex Randomosként átkerültem Erstéhez. még Random időszakban sajnos nem lett meghosszabbítva a Tbsz-em, így a rajta lévő részvények átkerültek normál számlára..és így a tavalyi osztalék után persze levonták az adót..
a kérdés: normál számlán lévő részvény "Tbsz-esítése" megoldható-e bárhogyan? (amúgy amim az Ersténél van, mindent át kívánok vinni a Kbc-be, mert régebbről ott is ügyfél vagyok ..Erstéről csak negatív Pr-t olvastam, és amúgy sem szimpi).
köszi előre is 
Magyar Állampapír tulajok 2023. 04. 16. 17:23

segít vki aki jobban benne van ezekben?:
1. egyik évben bealudtam és az év végén lejáró Tbsz helyett nem nyitottam újat, így ami rajta volt részvény az szépen átcsúszott a normál számlára.. jól tudom hogy ezt a részvényt így már nem lehet újra "tbsz-esíteni", tehát csak úgy adhatom el hogy kamatadót vonnak majd le?
és
2. ráadásul ez normál számla most az Ersténél van, mivel Randomosként kerültem át oda..és egyébként nem adnám még el ezt a részvényt..az Ersténél van még egy aktív tbsz-em is.
és van régebbről számlám a Kbc-nél is, erősítsetek meg abban hogy a Kbc jobb az Ersténél (E-ről csak rosszat olvastam-hallottam eddig), tehát kb. azzal járok jobban ha áttranszferáltatom a teljes Erstémet a Kbc-hez?
3. tudja e vki, ex randomosok meddig kapunk még ingyenes szlavezetést az ersténél?
és azt gondolom, az Erste biztos mindenben drágább mint a Kbc.. jól gondolom?
köszi előre is a válaszokat
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 16. 18:36
igen, messziről bűzlik a dolog..
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 03. 16. 18:19
budapesti parkolásról ki mit gondol (külvárosiról, pl. 10 kerület)?
felmerült a teremgarázs beálló vétel de mint kiderült ez is nagyon macerás mert nem újban csak a legvacakabbakat akarják eladni (ahová legnehezebb beállni) és persze egyre irreálisabb árakon..
újépítésűeknél meg állítólag az van hogy a lakásvevők nem mind veszi meg hozzá a beállót, a jópár eladatlan maradékot meg egyben felvásárolják eléggé el nem ítélhető spekulánsok, akik már nem adják tovább tulajdonba, csak bérbe..ha jól értettem azért, mert adózásilag így jobb nekik (sokkal)
ha vki ismeri e kérdéskör bővebb hátterét, megírhatná..a lényeg, hogy azért parkol utcán sok értékes autó, mert "jó kis" mutyik és manipulációk miatt üres egy csomó ház alatti garázsbeálló, így épp csak az autósok nem járnak jól..
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 21. 13:21
ezt meghallgatta már valaki?ha igen, összefoglalná nekünk is a lényegét? (biztos más is van oylan aki sajnos nem ér rá meghallgatni)
https://www.portfolio.hu/podcast/20221221/ugy-dragul-az-elelmiszer-mintha-nem-lenne-holnap-de-megis-miert-586324
MOL tulajok normálisan 2022. 12. 09. 15:55
a lejáratás fontos része és célja, hogy megrendítse és nullára csökketse le a befektetők bizalmát az adott országgal szemben - függetlenül attól, hogy pl. egy Mol árfolyam lcsökkenésében benne lehet a 1-1 rossznak tartott kormányzati intézkedés is
a cél a bármi áron való megbuktatás, alőrehozott választás és kormányváltás, ezt csak a hülyék nem látják. annyi a különbség egy Oroszország és Mo. között, hogy Mo.-gon nem folyik háború, mármint nehézfegyverekkel nem, de szoftakkal sajnos: igen
MOL tulajok normálisan 2022. 12. 09. 15:51
azt hogy érted Hernádinak címezve, hogy "tenni kéne vmit az árfolyammal?
mi az amit ő ezért tehetne?
febr 5: ezt kb. lehet hogy még ő sem tudja szerintem..elvileg persze nem szsbadna így lennie..
árfolyam ügyben továbbra is úgy látom, hogy nyomás alatt van egész Mo., mégpedig politikai okokból, hiszen mer különvéleményeket és érdekekekt megfogalmazni uniós ügyekben
a nyomás másik része az, amit sokan nem érzékelnek akik Mo.-gon élnek: egy amrikai úgy jön ide hogy amikor már eltöltött itt néhány napot akkor kiakadva elmondja a vendéglátójának hogy mennyire pozitav csalódás érte itt: mert ugye olyanokkal tömik a nyugati közvélemény fejét hogy itt "nem mű
ködhet az ellenzék, nincs ellenzéki média és szólásszsbadság, diktatúra van".. ezek konkrét esetek. amikor az amerikai vendég tátott szájjal nézi a vallásos zsidókat a pesti utcán békésen sétálgatni hiszen ő úgy tudta, azokat itt verik és ki sem mernek lépni az utcára!!!
miért nem lehete megérteni, hogy  - aki nem inge ne vegye magára - totális lejárató kampány folyik Mo. ellen csak azért, mert a szélsőséges globalista körök (Usa és az általa pórázon tartott EU bizottság) Orbán ellenzékét szeretnék hatalomra juttatni
tehát: szerinted mit tehetne Hernádi az árfolyam érdekében? - még akkor is, ha elfogadjuk h. Orbán intézkedései (extraprofitadó) rontják az árfolyamot, jön a költői kérdésem:
szerinted lesz ebben a nyugati politikában (lejáratás ezerrel) bármi változás, amíg Orván van hatalmon? mert szerintem nem lesz!
MOLly tulajok topikja 2022. 12. 08. 15:53
valóban, kár rátok további vesztegetni a szót
lesújtó, hogy magukat komolyan vehető részvényesnek képzelő egyének (Hablaty és a többiek - hohó, hát Hablaty esetében már a neve is roppant találó mert elárulja az  irományai lényegét :-)  szóval,
megdöbbentő hogy ezek az egyének "kormánypropagandának" minősítik azt, ha bárki is a józan ész hangján mer megszólalni a szerintük "szakmainak" minősülő, üres, és a realitásérzéket nélkülöző, gyűlölettől fröcsögő és a mások hozzászólásait ezen a nagyon alacsony szinten minősítgető mondtaikra!
itt megjegyezném hogy bárki lenne ma kormányon és cselekedne úgy mint most Orbán, akkor is azt írnám: 
nem a magyar kormány provokált ki háborút, nem ő emelte mesterségesen az egekbe (szankciós politikával) az energiaárakat, csak cédekezni próbál ellene, ahogy tud!
aki ezt nem látja - ha azon a szinten lennék mint Hablaty, akkor most őrá azt kellene írni hogy "ö egy FIZETETT ellenzéki propagandista" - az üljön vissza a középiskola első osztályos iskolapadjába, mert ott a helye!
MOLly tulajok topikja 2022. 12. 08. 13:24
indulhatsz Ukrajnába, vigyél magaddal sok kézigránátot meg pénzt, add oda Ze4lenszkij tesónak, reméljük hogy már eddig is legalább 1-2 millióval támogattad őket, hogy hallhasson meg még több ukrán a semmiért!
jó utat, pusziljuk az ukrán elvtársaidat
MOLly tulajok topikja 2022. 12. 08. 13:21
a francia elnök már elkezdett pampogni meg nyögdécselni-panaszkodni az amerikai gazdáinak, de ez eddig édeskeveset ér.. (arról nyögdécselt, hogy az LNG-t miért adja duplaáron a kedves Amerika, hisz ugye az orosz gázról le lettünk tiltva..)
Leyen nénit dekára megvették az amerikai tesók, így egyelőre nincs visszaút: az Usa az utolsó ukránig harcolni kíván az oroszok ellen, és leszarja, ha a szankciókba beledöglünk mindannyian, legyen szó francia hentesekről vagy magyar részvényesektől, vagy akárkiről, aki európai............
MOLly tulajok topikja 2022. 12. 08. 13:16
mindenki tudja, hogy sem extraprofitadók, sem ársapkák, semmi ehhez hasonló intézkedés nem lenne sem nálunk, sem más országokban, ha a "kedves" nyugat nem provokált volna ki előbb egy folyamatos energiaár emelkedést, majd egy háborút, amihez Európának semmi köze. ebben nemhogy egy magyar kormánynak, hanem még egy olasz vagy lengyel nagyságrendű országok kormányainak sincs, semmyilen felelőssége!
a német kancellárnak viszont sajnos van, meg a német EU bizottsági elnöknek is, a francia elnök meg hagyta..
Merkel nem vszínű hogy belement volna egy ilyen mocskos elárulásába az európai polgároknak, de ezen már túl vagyunk
tehát hiába Orbánoztok, ő ebben a játszmában egy picike kis sarokba szorított szereplő, aki megpróbál manőverezni abban a szartengerben, amit a felsorolt nagyok itt létrehoztak az elmúlt 1.5 év során!

friss hírek További hírek