Hali! Lehet hinni pl. a BÉT-ben, -azt sem befolyásolják a politikus-gazdasági érdekcsoportok a háttérből, nem léteznek mutyik ahogy azt egyre többen képzelik és a maffia sem létezett soha.
nem tudom..olykor Szeretek tévedni..:) A lényeg hogy most ignorálódott a várakozásom miszerint nekivágunk a 2500 nak. Jó időre. Most megint felkapták ezt a delta variánst..hogy micsoda hullám lesz..bla bla..
Törölt felhasználó2021. 07. 20. 15:29
meglátásom: az elmúlt hetekben sokan vettek 2340 -2430 között részvényeket, tegnap és ma alacsony forgalommal esett 5%-t a részvény azaz sokan kivárnak...tegnap 2,5mrd, ma eddig 1mrd forgalom.... hm érdekes....
részben nem értek egyet, politikai befolyás szinte minden blue chipnél létezik, alapítványi mutyi? szerintem már rég nem ez a priorítás, osztalék tologatás és elégtelen kommunikáció? evvel egyetértek ebben igazad van....de annyit már tudunk, hogy augusztus elején bejegyzik az alapítványt így elvileg augusztus végén vagy szeptemberben nincs akadálya az osztalék kifizetésének.....bejelentést aug elején várom ill. a bejegyzést követő pár napban....ki fogják fizetni ez nem kérdés,, sajnos az alapítványt bevárták ez sem túl etikus a részvényesekkel szemben.....2020 év után nem adnék az alapítványnak osztalékot.....főleg, hogy 2019 év után a Mol nem fizetett így értem a nem etikus magatartást.....de ezen már nem agyalnék.....legyen jó a Q2 eredmény és a Q3, ne legyen covid 4.0 nálunk és a Mol térségeiben, akkor meg lesz az árazás is még ebben az évben.....talán a 3k erősnek tűnik az elmúlt napokhoz viszonyítva, de egyáltalán nem kizárt a közelébe érni...,ha teljesülnek a várt profit számok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.