"Szóba kerültek a sajátrészvény-vásárlások, amik elmaradoztak az utóbbi időben, itt a menedzsment közlése szerint nem biztos, hogy kihasználják majd az 5 százalékos felső határt (jelenleg 1,3 százaléknál állnak), mivel ez elsősorban opcionális lehetőség, és csak megfelelő ár esetén élnek vele. A program azonban továbbra is nyitva marad, tehát adott esetben folytatódhatnak a vételek." Magyarán ha olcsóbb lesz vesznek, ilyen áron már nem.
Mondjuk, ha Elon eltwittelné magát MOL kapcsán, az megelóditaná a szekeret.
Törölt felhasználó2021. 02. 19. 14:19
cikkből info: az srv. vásárlások lehetősége nyitva marad, nem biztos,hogy a teljes 5% mennyiséget megveszik, megfelelő ár esetén vesznek!! Tehát srv. lehetséges, a többit meg majd közlik a szokott csatornákon, ha aktuális...
Valóban meglepő lenne egy akkora lemenetel, egyelőre inkább az látszik hogy felülről csorgatják szorgalmasan, 2220 és a körül pedig egy masszív támasz látszik ami felszív mindent!
MOL daytrade. Ugy tunik, megvan a (D) pont. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20210219v01vn5v03.jpeg . Innen meg egy kis felpattanas kell, hogy megcsinalja az (E) pontot. A felpattanas kicsi is lehet, nem biztos hogy felmegy 2280ig, es megeshet hogy inkabb par napos oldalazasnak nez ki. (ha netan atmegy C pont szintje, =2320 fole, akkor az negalja az egesz varakozast es uj helyzet van) De a haromszog alakzat vegen az a valoszinubb, hogy MOL leszakitja azt a negyedszer/otodszor tesztelt 2210 supportot. , Aki nehezen viselne el lelkileg egy 200-(300?) pontos esest, annak erdemes trimmelni a poziciojat, es majd akkor visszalepni longra, amikor a (c) hullam keszen lesz. .
Sajnos nem tudom 100 %-ra azt mondani, hogy felfelé, vagy lefelé fog kitörni ebből a szűkülésből. Szerintem senki sem. Én abban bízom inkább, hogy felfelé, de ragozni nem akarom, mert csak ismételném magam. A rövid tf.-n vizsgált chart alapján éppenséggel pont nem lehet most egyik irányt sem kijelölni. A hosszabb tf-n viszont továbbra is egyértelműen emelkedő a trend. Ettől még történhet leszúrás 2000-2100 közé is akár. Csak van pár komoly támasz közben.
Azért mert őket nem köti szerződés az EU-val. Ha nem lenne szerződés a nyugati vakcinagyártókkal, azok is többe kerülnének, hiszen hiány van belőlük. Nem véletlenül nem törik magukat a keleti gyártók az EU szerződések kötése irányában. Egyedileg egyezkednek érdeklődő felekkel, és hasznot maximalizálnak. Fránya kapitalisták!
Szerintem ez működik. Nézz rá a BLUE-k tulajdonosi szerkezetére (kereszttulajdonlás), plusz az alapítványok is részben ezt, a felvásárlás elleni védekezést támogatják. Azt persze nem állítom, hogy csak ez a cél.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.