Mester, ez a chart már nem működik?Azt mondtad hogy a 2200-2220-as target sáv megfoghatja 1-2 hétig. Nem lehet hogy pár nap oldalazás után (pl. 2200-2240 között) után elindult felfelé? Ez a tegnapi várakozásod: http://keptarhely.eu/view.php?file=20210126v00vqrx4g.jpeg
A MOL Nyrt. („MOL”) az alábbiakról tájékoztatja a piaci szereplőket:
A MOL 2.431.640 darab „A” sorozatú MOL törzsrészvényt ruházott át a MOL Nyrt. Munkavállalói
Résztulajdonosi Program Szervezet („MOL MRP Szervezet”) részére.
A részvényjuttatást követően a MOL Nyrt. közvetlen és közvetett tulajdonában 60.404.826 darab „A”
sorozatú valamint 578 darab „C” sorozatú MOL törzsrészvény van.
Arra nem számítok, de egy 2100 és 2150 közé simán benézhet. Ha elesik a 2000 akkor rohadjon meg a fogatlan narkóscigány kur.a anyukája is! :) SZERINTEM....
9,9 millió hordóval csökkentek az olajkészletek. Brent +0,6%. Záróba vettem.
Törölt felhasználó2021. 01. 27. 17:15
ez komikum már komolyan. Otp és ricsiről nem is bezsélek képes volt egy tisztes korrekcióra, de mol srv vel sőpékelve sem nyögte fel magát 25xx ra. mondjam hogy vicc
MOL daytrade Eleg hatarozott valaszta kaptunk, hogy mire is keszul MOL pajtas? Mostanra van egy (kis hibatol eltekintve) egy szinte tokeletes i-ii-iii-iv-v hullamsorozat, es a kis hiba ius csak 5perces, egy vastag ujj lehetett. Innentol kezzdve a legjobb varakozas egy A-B-C , 5-3-5 subhullamos alakzat, aminek kozeledunk az elso 1/3 resze vegehez. Es akkor igy nezhet ki, ami hatravan (francba, leallt a server, majd kesobb ha lesz idom) , ,
Törölt felhasználó2021. 01. 27. 17:14
Hát ha ilyen olyan helyeken, nem csak a fórumra gondolok, azt olvasom hogy "hu molt most jó venni". És stb és stb.. laikusoktól akkor nem vagyok derüs :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.