2214 körül...de ezekkel a hajlításokkal már napokon belül meglehet...és ezzel még a ts certit is kinyírják hogy az induló vonaton minél kevesebben legyenek... aki 2800 körül itt volt annak sok minden ismerős lehet.........
Emléxem mikor évekkel ezelőtt az volt a para, hogy az amcsi adósság eléri a jovahyagott plafont valahol 17eMrd korul. Atan mi lett mikor elérte? FEljebb rakták. Aztan mikor azt is elert? Megszavaztask mehet még feljebb. Most hol van? Kiveri a haztetőt! Érdekel valakit? Nem. Pedig az en veleményem is az, hogy nagyon nem mehet ez igy a végtelensegig, de amerikanak van egy baromi nagy előnye. Mégpedig az hogy sajat pénzében adósodik el. És most az megy hogy nyomtassunk. És nyomtatnak. Abból vesznek rv-t mert mi a fene masba lehetne fektetni? 10 eves amcsi kotvenyhozamot meg kell nezni. Persze ez megint a gazdagok jateka, hiszen lattuk, hogy a nyomtatott love nem oda kerul ahova kell. Nem a raszorulok kapják a nagy részét, hanem a nagy cegek. Akik meg ssajat rv-t vesznek belőle. Csak azt nem veszik eszre hogy most lett am hirtelen 30 millio munkanelkuli. És a cegek tobbsege nem is akarja/tudja visszavenni ezeket az embereket. ettől függetlenül nem tudom mi valthatja ki az esest/észhez térést ha még ez a virus sem.
Persze, ez benne van, a lufi még bőven fújható, de azt tudjuk, hogy annál nagyobbat durran, minél jobban felfújták. Könnyen lehet, hogy nem is a részvények magas árai lesznek a legnagyobb probléma. Bármikor elindulhat az infláció, de - tudom sokan kizártnak tartják - lehet, hogy egyszerűen kialakul egy olyan bizalmi válság az USA-val szemben, hogy nem hajlandóak hitelezni, de az is elég, ha a kínaiak elkezdenék eladni USA-beli befektetéseiket. Én azt érzem, hogy az egész építmény egyre jobban billeg, de persze ettől még nem fog biztosan felborulni, csak nő az esélye.
Ja es ha igy marad es nap vegere meg emelkedik is a mol, akkor technikailag baromi jol nez ki. Egy fals kitores a 2000-2100-as savbol lefele és irany fel a tetoig.
Igen a tomest en is lattam, de azt hittem, hogy ha kitomi a 2000 vevoket majd rakapcsol meg egy lapattal és dupla annyira tom mindenkit. De megallt. Bár hosszu meg a nap. Szóval nemtom mire velni. Amugy a magas amcsi nekem sem megy a fejemde, de mint szoktam mondani, ha venni kell hat venni kell. Az etoron nezem a kovetett tredereket. Szinte mindnek ott van az sp short a portfoliojaban. Aztan van amelyiknek van 2000 kovetoje. Szoval nekik is ott van a tarsolyban. ezeket meg zarni kell am lassan, vagy inkabb gyorsan. Arra meg tagnap jott a hir hogy a gates alapitvany szarra vette magat face, amaz, meg twit rv.vel. Aztan meg van olyan shortos alapkezelo aki a napokkal ezelott dobta be a torolkozot, mert sajat elmondasa szerint benezte es venni kell! Túlárazott az sp it része? Igen. A többi? Igen bár nem annyira? Mehet még felfelé? Igen. Miért, mert baromi sokan vannak partvonalon kp-val.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.