Ezt nem kimondottan a Mol-ra írtam, hanem arra, hogy a shortos a legjobb vevő. Én meg azt mondom, hogy a longos a legjobb eladó, főleg amikor várja a célárát, aztán előtte fordul lefelé, majd ijedtségében dobja is a pozit. :D De szerintem abban megegyezhetünk, hogy inkább a lélekben erősek és gyengék harca ez. :)
És azt is sokszor megbeszéltük már (bár tudjuk, hogy mindig maradnak sokan, akik nem értik), hogy a shortos pont annyiszor fog venni, mint a longos, úgyhogy áremelő hatása is pont annyi. A longos meg pont ugyanannyiszor ad el, mint a shortos, úgyhogy pont ugyanakkora mértékben járul hozzá az áreséshez. A különbség csak a vétel és eladás sorrendje.
Ki mondta, hogy nem vesszük meg? ;) De én továbbra sem tudok elvonatkoztatni a környezettől, szerintem nagy hiba önmagában a Mol-t megítélni és az alapján kereskedni vele.
jó az nyissák csak a shortjaikat, shortosnál nincs jobb vevő :) Nem értelek titeket miért a short beszállót keresitek folyton egy olyan vállalatnál amelyik eredménye és pénzteremtő képessége az egekben? Megér ennyi izgalmat/bosszúságot egy pár % os visszateszt? Inkább megvenni kell ezeket a visszateszteket.
Ha volna tisztességes felügyelet, akkor itt sokan börtönben csücsülnének bennfentes kereskedés miatt... Persze akkor nagyjából a bét is bezárhatna, mert szemmel látható mennyiségű cég nem maradna amiben nem megy nagyüzemben a mutyi.
És mégis micsoda ralli volt ott a napokban. Régóta mondom, hogy a nagyok már kitáraznak és mivel nem hülyék, szeretnék azért a lehető legmagasabban megtenni, de azért már nagyon figyelnek, mert nem akarnak beragadni.
8:26-os hír...pl. ninc új a nap alatt, és abban is megegyezhetünk, hogy mocsok egy spekapiac van itt minden papírban, kultúrhelyeken q jelentések után nőnek a fák....nem előtte. (otp-ben volt egy okos beírás, a tortából csak egy szelet morzsa jut, ha okosan ülsz fel az 1-2 szereplő által meghatározott irányra)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.