Nekem mondod??? február 21. | 11:30előzmény: #204269 NagyBarnaMacika#204271Ennyi erővel a Zwacknak 17ezer a Nyomdának meg 1350 alatt "kellene" lennie. De mégsem!!! Ha betolnak egy 85+40 konstrukciót, nincs az az Isten ami megmenti az emelkedéstől. Ez is tapasztalat:-)
Sziasztok! Reggel óta most jutottam újra gép elé.. 3.014-es zárás szerintem kifejezetten rendben van, szolid kis emelkedés.. Az osztalék fényében szerintem holnap folytatni fogja az emelkedést, nem lepődnek meg ha valahol 3.100 közelében zárna.. Jó kis papír ez, csak türelmesnek kell lenni. Szép estét mindenkinek!
Az Igazgatóság osztalékfizetési javaslata
A MOL Nyrt. a mai napon az alábbi dokumentumokat publikálta:
Az Igazgatóság 2018. március 12-én tartott ülésén az alábbi határozatot hozta a 2018. Évi Rendes
Közgyűlés kapcsán:
Figyelembe véve a kiemelkedő 2017-es eredményt, az erős mérleget, a jövőbeli befektetési terveket,
és a makrokörnyezet esetleges változásaiból adódó bizonytalanságot, a korábbi évek fokozatosan
növekvő osztalékfizetési gyakorlatát folytatva, az Igazgatóság javasolja, hogy az egy részvényre jutó
alap osztalék 9%-al, 78,125 forintról 85 forintra növekedjen, emellett a társaság rendkívüli osztalék
formájában ossza meg részvényeseivel a 2017-es eredeti terveket meghaladó szabad cash flowt, mely
az alaposztalék 50%-a, részvényenként 42,5 forint. A fentiek szerint az Igazgatóság részvényenként
127,5 forint teljes osztalék kifizetését javasolja a 2017-es üzleti évre vonatkozóan. Tekintettel a
sajátrészvények várható fordulónapi darabszámára, ez összesen 94.278.069.345 forint osztaléknak
felel meg.
További információ, kapcsolat:
Tel: +36 1 464 1395
Email: investorrelations@mol.hu
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.