TA érdekes, lassan kioldalaztunk a csökkenő trendből, de hamarosan visszamászik a vonal alá. Indikátorok nem festenek szépen, de hamarosan MACD ad(hat) egy vételit, vajon mire lesz elég?
Tegnap a KBC-s Sándor Dávid beszélt a rádióban és elmondta,hogy a régió 6-7 olajcégének árfolyama -köztük az OMV is- a 200 napos mozgóátlaguk alatt van.Úgyhogy sajnos nem csak a broki szórakozik,hanem úgy cakkom-pakk adják az itteni olajszektort.(Gondolom máshol is adják az olajos cégek részvényeit.) 😞
Ma éjjel után pár perccel, amikor olvastam a Gyj-t, egész boldog voltam. Mindent vártam, csak ezt nem. Tudom, hogy a kereskedés a jövőt árazza, de egy MOL jelentés után jött egy elég jó Ina jelentés is. Mindemellett az árfolyam nyomott, mintha gyászos lenne a jövőkép, holott nem az. Az osztalék is emelkedik, lehet extra osztalék is. Itt valami más van a háttérben. Csalódott vagyok, de ki kell várni és kiszállni 3200 alatt picivel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.