Azért 10 nap elég arra, hogy kurcsány kirepüljön halkan Moszkvába üdvözölni az új elnökjelöltet. Ez igazán szép gesztus lenne. Vagy Putyintól elbúcsúzni. Vagy csak egy új Rolexet venni a GUM-ban...
akira, pont ez a helyzet a MOLnál. Tehát JÁR nekünk a 32k!!! Tökös alapkezelő + rafkós ügyvéd és neki lehet menni GYFnek, Hernádinak! - ha nem kapunk min 32k-t
"Ez érdekes kérdés:
Lenne vevő a házamra, ha az önkormányzat nem kívánna elé nyilvános budit építeni. A vebő már nyilvánosan, sok tanú jelenlétében kijelentette azt is mennyiért venné meg.
Szerintem ebben az esetben sikerrel verhető ki az önkormányzatból az értékcsökkenés esetleges elmaradt haszon"
Ez annyira érdekes, hogy épp most indítunk a szomszédaimmal ilyen pert az értékcsökkenés címén, mert az ÖK állandóan "budikat" akar építeni a házaink mellé, közé, elé...
szvsz az OMV-nek nemigen van más választása, mint a fevásárlás/együttműködés erőltetése szinte bármi áron. Júniusban belement egy egyirányú alagútba, amelyről még azt sem tudták, hogy valóban alagút-e, vagy csak egy hosszú barlang, amelynek nincs kijárata.
Szerintem még még sokáig nem fogják látni a fényt az alagút végén... Lehet, kiderül, mégiscsak a saját barlang-csapdájukba estek...
Szerintem ő már rég elvesztette a hitelességét, de ezt nem kötném össze azzal, hogy alkalmas-e az ország vezetésére vagy sem. Morálisan mindenesetre egy nulla.
Az lehet, hogy minket nem érdekel, de a Gyurcsány pajtást érdekli, hogy mekkora majomnak (meg k-nak) nézik majd. Meghozta a mega-vega-extra-tuti-buli piacvédő intézkedéseit utána meg eladja a MOL-t. Ha ezt megengedi akkor utána akár 3 bantu néger is kefélheti majd a parlameni klotyóban az sem fog ártani már a hírnevének.
"Ha a MOL bele megy az egyessülésbe, akkor a szájából csinál segget (kormánnyal együtt), a kutya nem fog többet bizalmat fektetni bele."
Ez szerintem senkit nem zavar. Állandóan ezt csinálják, és mi gyorsan felejtünk...
Nem tudjátok, hogyan fogják jelezni, hogy ismét indul a kereskedés? Lesz valami hirdetmény ami tartalmazza az időpontot, vagy csak egyik pillanatban látjuk a kötéseket és hajrá?
Ez az OMV felvásálás egy fából vas karika. Ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű részvénye több mint, +30% kell még neki. Kb. ennyi van közkézben, ha megveszi akkor a MOL-nak reszeltek a tőzsdén.Megy B-kategóriába vagy kivezetik a tőzsdéről. Marad az OTP, ami kész röhely lenne. Ez a verzió már bizti kilőve. Ha a MOL bele megy az egyessülésbe, akkor a szájából csinál segget (kormánnyal együtt), a kutya nem fog többet bizalmat fektetni bele. A MOL-nak csak 7% kell az 51%-hoz, ha ezt most bejelneti, hogy megveszi akkor megint vehet baromi drágán részvényt (bár ennek elég nagy esélye van, mert leagálább az eddig megvásárólt rv-k nem lesznek veszteségesek a jelentésében).
köszi, mindkettőtöknek :o)
bp, picit utánanéztem akkor, de azóta talán nem is vett a mol sr-t.
a cezes dolog után.
szóval haladunk :o)
eljött akkor az utolsó 10 % beszerzésének ideje.
És a Butus MOl vezérek meg arra játszottak, h leszorítsák az árat:))) Nem tudom most mire játszanak majd??
Törölt felhasználó2007. 09. 25. 10:41
Racional !
szvsz nem tudja megvédeni a kormány a Molt!
Körbejárták az amerikai és egyébb befektetési alapokat, az uniónál bemoszerolták a sajátrészvény vásárlást !
A forgatókönyvet már mikor itt volt Bp-en az OMV vezér előre letette. De ez csak egy vélemény !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.