Igen magam is nagy lelkesedéssel vártam a a nyolcadolást ahelyett , hogy eladtam volna az elő napon 3100 felett : De aztán látván a történteket kiszálltam . MA50 vagyis 2940 letörése után igencsak a rés a támasz . Hogy aztán annak teteje vagy betöltése az már a jövő titka ... Mindenesetre az kb 2860 mennyi a nyolcszorosa , ... ? Na ott aztán VÉTEL ezerrel ! :)
utóbbi manapság a családi céget tömöm tőkével, ez itt a resztli, de nagyon szeretem szemmel hízlalni, még ha csak 800 ilyen papír is maradt a birtokomban
Azért az előző kilövést nagyon nem aggódták le a befektetők. Annyi agyuk azért remélem maradt még a koreaiaknak, illetve a nagy vezérnek,hogy ha eltalálnak valakit vagy valamit,akkor végük lesz az ellencsapástól.
Sőt szinte biztos . Az arany 1358-ról 100 pontot esett ami Fibo 61,8 és minimálisan az MA200(1250) felett fordulni látszik. Na ha most megint világpolitikai félelem jön Észak Korea miatt akkor már hétfőn hajnalban nagyot ugrik... szvsz ...Eddig ez a tapasztalat és ráadásul technikailag is indokolt !
Hát ez nem igazán jó hír , sőt Trump is egyre agresszívebb . Lehet megint ijedelemmel kezdünk holnap ... Tán mégis aranyat kéne venni ... Vagy azt is :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.