Felejtsd el ezt a duplatőkés dolgot, mert rágni fogja a kisördög a füledet, hogy megint vegyél hitelest. Jó dolog a diverzifikáció, én például a mai nappal már vagy tíz különböző eszközbe vagyok kisebb-nagyobb mértékben beragadva..:)
igazatok van, elismerem, sokat tanultam, tapasztaltam és nektek van igazatok...csak óvatosan szabad, csak saját pénzből ami nem kell és mindig van, lehet lejjebb főleg Molnál...:) olajnál pl lehet nulla is lásd mai cikk...:)
A mostani olajválság egy időre megtisztítja az olajszektor piacát is a gyenge fundamentumokkal rendelkező cégektől.
Aki itt most talpon marad (jó akviziciókkal)az hosszútávon egy jó long beszállót tud majd prezentálni......(feltéve ha nem szar akviziciókat hajt végre és hiteltelen a managementje...mert hogy ilyen is van állítólag)
Most látszik a lényeg : ilyen hangulatban is ha nem nyúl bele az az 1-2 alap aki az elmúlt időszakban is forgalmat generált a forgalom 135 MISI.....Ezért nem értjük a mozgását....mert nincs- kivéve azt az 1-2 alapot aki időnként próbál forgalmat generálni....Na ezért nincs se emelkedés se esés....
Balu értem a lényegét, amit mondani szeretnél: nem a kibaszott dupla pénz a lényeg, hanem a folyamatos tőkebővítés, ami az esetleges (utólag) hibásnak minősült pozi felvételt képes min. nullszaldóra hozni, majd nyereségbe fordítani, miközben a helyesnek bizonyult pozik stabil nyereséget biztosítanak...
értelek és igazad is van, nehéz ezt itt megmagyaráznom h hogyan értem, persze racionálisan nézve igazad van, tartottam is, most az olaj miatt csúsztam el....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.