"Már van 10 dolláros olaj árfolyam jóslat is. Pont ezt szeretjük ebben a nagy, szép, kerek, világban, hogy olyan könnyű bármit állítani. Aztán ha véletlenül tényleg úgy alakul, akkor a nagyot mondó az égbe menetel piaci elismerés mellett, ha pedig nem, akkor senki elő sem veszi az alapok nélküli "bekiabált" jóslatát... "
(RC)
Megint logikátlan, ők is beragadhattak volna full tőkével ide, csak látnak tovább is a MOL-nál, így van nyerőjük, mig te meg sem próbálsz más részvényt, pedig mondták neked, köztük én is, amikor meg kimerészkedsz, gyalázatos áron vesztegetsz el jó beszállót (4200-as Richter)
Köszönöm. Hasonlókra gondoltam én is, az oszti rally előtt még lehet lejtmenet (alávétel tervben van), de nagy mélyrepülésre nem gondolnék már innen. A felmin szerintem nem 100%, sokat rontott a helyzetünkön az Ákos ügy - mármint az egész országnak, a BÉT-nek, a megítélésünknek.
DE!
Leginkább egy nemzetközi válságtól félek, mert az mindent újraírhat. Elmaradó felmin, csökkenő árfolyamok, elmaradó osztik, stb.
És szerintem az olaj certvel sem fogtál mellé, ha tudod tartani akár évekig (novemberben átköthető.)
tévedsz, nem így lenne, pont úgy ahogy náluk sincs így, ők kb pont annyival vannak mindig beragadva mint én és pont a plusz tőkéjükkel mentik a helyzetet, ami minimum dupla és ami nekem nincs
igen az olajjal hibáztam, november közepéig kéne fordulnia, akkor záródik, ez bent a kockázat, más kockázata nincs, nem veszek hitelre semmit, mindent tartok, ha az olaj nem fordul novemberig na akkor megszívtam
:D ez jó, nagyon megkacagtattál köszönöm...miről írjak h belevettem valamibe és 7. kereskedési napja esik, accept, meg keffer jók...én is jó lennék csak nekik minimum dupla annyi a pénzük, mint nekem, egyébként nekem is az kéne dupla tőke, de most tényleg, elfogy a tőkém, ez a baj, keffernek, acceptnek nem fogy el, mert bőven több van nekik, dupla tőkém lenne nem lenne problémám, mert elég jól érzékelem a folyamatokat már azok után amin keresztül mentem, azt gondolom h a mol se fog esni még 12500-ig sem, fel fogják minősíteni az országot viszonylag gyorsan, ez az én véleményem, meglátásom...
az olaj az nagy hiba volt.Nem is tudom,hogyan jutott eszedbe.Látható,hogy mélyrepülésben van,és nem látni az alját.De a mollyn ne aggódj,annyiért nem volt drága,csak ki kell ülni.Remélem nem hitelre vetted.
ez sajnos így van, nincs is mit hozzá tenni, ezt pont úgy lehetne kicselezni h nem nézzük napi szinten, de hogy bárhogy próbálod a molt, mindig van lejjebb, no mindegy, nem panaszkodom, de h az olajat is így benéztem....sose hiszem el h van lejjebb, mondjuk az jó lesz novemberig sztem, mert sávosan vettem...de h beleveszek és 7.napja esik....meg sztem érdemes lenne pl ezt a 14000 alatti molomat tartani, jön rá oszti, akár évekig is, mint h itt pár ezerért idegelni, mondjuk nem idegesít különösebben, csak az szar h a molt nem húzták meg még 14500-ig sem miközben minden más blue, még a telo is csúcsra illetve nagyot ment....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.