Hát nem tudom.... én már nem merek venni OTP/Ricsit, akármennyire húzzák.
Én is az olcsón venni - drágán eladni elv híve vagyok, stabilan működő nagy cégek esetében ez kisebb beragadási kockázat, mint drágán venni - drágábban eladni elv esetén.
Full tőke egy poziban? ( Olaj és MOL majdnem ugyanaz a csónak.)
Amióta nézem ezt a fórumot (1-2 éve) Te minden nap itt vagy. Úgysem bírod ki a szünetet. Meg aztán szívesen olvasgatom a beírásaidat. Lehetne, hogy néha írj egy-két elemzést?
Balu el ne menj...mi lesz a topiccal?
Viccet félretéve....az a legnagyobb szoppancs hogy olyan dolgokba vásárolsz be (de Én is meg sokan mások) ahol úgy gondolod hogy eleget esett ........de soksuor ez egy hosszútávú esés...és így esély nincs kiszállni csak bukóban......Míg azoknál a papíroknék amit vesz a piac(tök mindegy hogy mi mit gondolunk a valós piaci értékéről) abból kimaradunk mert hogy már a csúcson van...pedig azzal lehet pénz keresni......nem azzal amit mi jónak látunk....
elfogytam gyerekek megint teljes tőke mol illetve olaj a mol 13980 nullás, az olaj pedig 100 pont mínuszban jelenleg....amíg nem tudok a molból kiszabadítani addig vége számomra, de azon is gondolkodom h feladom, erre ráülök aztán nem is nézem napi szinten....de nehéz megállni, próbálom...mióta belevettem az olajba 6. kereskedési napja esik...sose volt pluszba amit vettem soha egyik vételem se, jó érzés, maradnom kellett volna a molnál...csak a mol...:D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.