a minuszolást arra értettem, hogy nem rég beírtam, hogy 14 felett eladtam most az összes molomat és 407-en az összes matávomat mert veszélyesnek érzem a piacot, erre egy elvetemült leminuszolta... :-)
Én hellyel közzel egyet értek veled, azért vannak épp jó szintek amit érdemes lehet megpróbálni, de nem ilyen felrántásokat követően. Kicsit szerencse keréknek érzem, pl nagy beejtéseket, leszur 500 vagy 2xx vagy akár 13K ra (ha lemegy). Valóban nem sok jót látni kint, BUX nekem meglepi őszintén szólva. Szeretnék kereskedni de mol-t sajnos kihagytam 5xx on (visszavontam) oti számomra nem igazán érte meg kockázatot olyan hü de nagy up -ot nem igazán várok/vártam benne 200-350 max,... aztán lehet ott leszünk 7K, akkor viszont lesz majd igazi esés az biztos (majd akkor nézelődök).
Mondjuk nekem egy "rejtett" elgondolásom, hogy előbb utóbb BUX is irányba áll a külföldiekkel, azonban mire otika beesik, addigra a kinti piacok is fognak egy komolyabb alj-t és onnan UP, ami löketet adna és mi uj csucsra szaladnánk:) Lehet eleve temetett elgondolás :D
Na komolyan mondom..En kerem a minuszokat.
Mar miert menne a mol 11kra megint,mindegyik papir tul van húzva kiveve a most,semmi nem indokolja az ekkora esést.Merész ez a kijelentegetes,meg veszmadarkodas,kívánom,hogy ne legyen igza a bubszikanak,remelem a mol elfelejti ezt a szerencsétlen le de sz es visszaadja a bizalmat,ami 2 eve elszállt.
Nyugi igazad van,mindenki vessen magára.
Aki már beragadt,aki be fog és aki nem.
Mindenki saját maga bőrét viszi a vásárra,a többit brókerekre bízzuk.
Ez mind paraszt vakítás,idő kérdése meddig verik majd le.Lehet 12xxx vagy 10-11xxx ismét.
Szerintem igaza van Bupszi kollégának, hogy veszélyes papper a mollyka, főleg most...
Mtelekoma gagyi nagyon, nem piszkálom bottal sem, ebben is igazat kell adjak :-)
De ha valaki nyíltan leírja a véleményét, miért kell leminuszonli?? Ezt nem értem...
sziasztok! nem akarok okoskodni, a MOL-t elég jól ismerem, sokat kereskedtem vele
ilyen árszinteken, ilyen külső környezet mellett érthetetlen, hogy miért nem esik TÖBBET!!!...
a világ számos táján gebasz kezd kialakulni, kina, olaj, brazilia, stb., a részvénypiacok meg felpumpáltak az alacsony kamatok miatt, a BUX is emelkedett 7500 pontot (!!!) egy év alatt...
a MOL biztosan többet ér szerintem is, de most könnyen jöhetnek a 11-12 ezres árak megint
ami biztos: elképesztően veszélyes felfelé daytrade-elni benne...
semmi körülmények között nem tennék ilyet, sőt!! látva a napi 3-400 fel, aztán meg le, aztán meg fel-t... látszik hogy idióták kereskednek benne!!! szóval a megoldás: ELKERÜLN, ahogyan a matáv-ot is!!! lásd mai nem normális mozgás... felhúzzák, aztán zár napi minimumon... egy hete meg beverik 400-ig aztán meg zár napi maximum-on... nincsenek komoly játékosok akik irányban állnának, csak idióta brókerek ba...ák el a pénzüket és az ügyfelek pénzét...
Persze, hogy támogatja.
Mindenki tudja, hogy Hernádi a Csányi embere, és neki ezt mondták, támogatni kell.
Igaz ő a szövetség elnöke is.
Utaltatott magának (a szövetségnek) egy kis pénzt.
Orbán Gáspár megint a díszpáholyba lesz az apjával és Csányival.
Lesz az több is majd, nyugi :)
Na meg szép magas osztalék mert mínuszos a költségvetés. Persze ez nekünk jó, csak el kell találni az alját ahonnan megindul 2 ezer pontot kb. Több nincs benne.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.