...visszatérve a részvényekhez, ha leírok egy sztorit úgy is hülyének néztek de nem baj nem számít. Ma nagyon korán ébredtem mert furcsa álmom volt. 03.15-kor. Azt álmodtam, hogy Arnold Schwarzenegger-rel beszélgetek és ő azt mondja nekem: "Vegyél MOL-t napira ma felmegy, tudod , hogy én Kalifornia kormányzója vagyok".
A poén az, hogy nem vagyok Arnold rajongó se testépítő.:) DE nem vettem ma molt és már dél tájékán kiderült, hogy rosszul tettem. kb.3% +-ban volt.
Helyette eladtam a 382-es Telekomát mert befostam zárás előtt 386-on hasznot csak a banknak hozott. Voltam a sziniben de ott valaki 10 K-val beállt 60-ra eladni...na mind1:)
MOL: két felső csomag megvan xar az átlag 13900 de bízom benne:)
A poén az, hogy nem vagyok Arnold rajongó se testépítő.:) DE nem vettem ma molt és már dél tájékán kiderült, hogy rosszul tettem. kb.3% +-ban volt.
Helyette eladtam a 382-es Telekomát mert befostam zárás előtt 386-on hasznot csak a banknak hozott. Voltam a sziniben de ott valaki 10 K-val beállt 60-ra eladni...na mind1:)
MOL: két felső csomag megvan xar az átlag 13900 de bízom benne:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.