Azért a -2, az tényleg nagyon durva, arra én sem számítok, szerintem max -1-1,5-ig megy le, de onnan már tényleg forgulni fog! (ha felminősítenek, + INA megoldás...)
én is szívok rendesen, de azért ne írjátok már le a céget ennyire...nem elég, hogy fundás értékének felét jósolják, most már egyenesen 0 ...ezt érzem kicsit erősnek
az sem zavar, hogy már a második hitelminősítő döntött úgy (várokozásokkal ellentétben), hogy még csak az outlook-ot se emelte pozitívra, nemhogy a felmin szóba jött volna??
Sőt, nagyon valószínű, csak majd jövő tavasszal, vagy nyáron, addig meg ez a szutyok még a negatív számok világát is megízlelheti, amennyi erő van benne...
Ezt azért teszem be, hogy látszódjon már picit, mi a különbség egy 14 napos és modjuk egy 200 napos kisimított rsi között. Nyilván te tudod, de biztos van, aki nem foglalkozott még ezzel
Ja, azért vettem én is, ha Orbitálisnak megérte 22 fölött, akkó nekem is megérte MA200-on-:)))))
Csak az a különbség, hogy én a sajátommal baxtam rá, ő meg az adófizetőkével-:))))
süketség amiket írsz , te is nagyon jól tudod, de semmi baj:D... valami hülyeséget írnod kell, hogy elfedd a valóságot... a trend irányú hullámokat nem számozom mert lusta vagyok, viszont a dzz-ben középen a kontrát megszámozom mert attól lesz hármas szerkezetű az ED közepe, a többi rendben van, nem is lehetne precízebb és pontosabb... . Összevissza pedig sajnos te szoktál számozni;)...de nyilván oka van! Szóval ne baszogass, hanem értelmes dolgokat rakj fel, vagy ne rakj fel semmit!
legyen így... :)
2 rés is van addig felfelé, ha már az áprilisban hagyott betöltésre került lefelé...
ha nem lesz 15k decemberben, akkor viszont perelni kell a mol-t, mint ahogy a vw-t akarják manapság, ami legegyszerűbben úgy menne, ha herenádi beismerné a vesztegetést... de talán perelni lehetne a magyar államot is, amiért megtévesztő módon közel dupla áron vette meg anno a surgut mol pakkját... ;)
Az a (3) felulrol lefele szep 5 hullamos belso szerkezetu, az szinte biztosan (3) vagy (c).
Es igen, lehet hogy (5) ben vagyunk. Ha ez a mostani eses nem all le legkesobb 11.500 tajan, akkor bizony ez a pocsek eset van.
De egyelore nem temessuk MOL-t, fundasan meg nem latszik eleg veszteseg hozza. Az nem eleg, hogy a kapzsisagat esztelen kalandvaggyal eltakaro menedzsment egeti/kilopja a penzt, amit keres a MOL. Ennel tobb kell. Szoval meg egy "blackswan" kell ahhoz, hogy leessen az (5) projektalhato aljaig.
Jo ez az RSI(209), meg hogy vegre nem ossze-vissza szamozol ;-).
DE: kulonbseget kell tenni aszerint, hogy merre van a trend. Ha a trend LEFELE van, tehat az arfolyam esik, akkor a lefele iranyba meno hullamok impulzivak (ot hullamosak, jelben i-ii-iii-iv-v), a trend iranya ellen meno hullamok pedig korrektivak, sok atfedessel, es azok harom hullamosak (jelben a-b-c).
Szoval ezt a szamozast ugy kellene a tokely szintjere fejleszteni, hogy ami lefele megy, az nem a-b-c, hanem ot hullam, de raadasul ugy, hogy az ot hullambol az i bottom az magasabban van, mint a iv top (keves atfedes van).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.