értelek, de én nem is 20k várok nekem innen egy sávozós 15-16 k bőven elég lenne v az is jó lett volna ha 14-16 között elsávozgat...azért nem várok és soha nem is vártam még csak 18 k sem mert vannak problémák, ezért várnék egy stabil 14-15 k csupán DE ez a 12550 no komment
tudod Balu úgy kellene vezetniük a céget (ha már ennyire nagyra tartod őket), hogy a külföldi befektetők lássanak benne fantáziát, növekedés storyt.
amit most látnak, az szerinted mi? most nem kezdem sorolni a jól ismert dolgokat INA-ról, akvizíciókról, magyar állami tulajdonrészről,
megfejelve az országkockázattal.
könyvérték meg csak egy számviteli fogalom a tőzsdén. max akkor van jelentősége, ha kivezetik :)
többször írtam már neked, hogy elemi hiba hogy a pénzed 100-át egy lóra teszed. hallottál már a diverzifikáció jótékony hatásáról a kockázatot tekintve ugye? :)
mi akadályozott meg, hogy hagyd a bét-et a francba, és kereskedj a német vagy az amcsi tőzsdén?? ott volt nem kis rally 2008 óta, itthon meg inkább cumi, az idei év elejét leszámítva.
ez jó pali, péntek meg majd a szokásos pénteki eladás...:) DE basszus a vezetés is....egy jó hír, egy biztató momentum, nyilatkozat, semmi...igaz mindegy mert arra is esne...tiszta bé kategóriás speka részvény lett, épp most nőtt a buxban a súlya
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.