egyszerűen nem akarják h a 13200-300 elessen, nem hagyják és h ez lesz a csel...azért ez már lassan fáj a nagyoknak is ám...itt adni már senkinek nem buli
vacak 100 pontért cseleznek , nem hinném.. a tegnapi kanóc sejtette, hogy nem fogja egyelőre visszatölteni a rést.. vétel után már meg is bántam a vételt és beigazolódni látszik...
Oti-n kívűl mind 200MA közelében ... ha otira is ez vár, aakkor az még jópár nap szarakodás lesz ezekkel... Ricsinek van sztem esélye a bogyós sztori miatt, ha rábólintanának ...
kereskedhetetlen, kiszámíthatatlan, persze mindig az, de most különösen...13 környéke erős támasz, sztem most jön az h se le, se fel...kereskedhetetlen napok elé nézünk sztem....ahogy az elmúlt két nap is az volt...
Ez már a második 100 milliárd bukó Mantova után. És még nincs vége. A menedzsmentnek hála a cég kevesebbet ér, mint a beépített vas. Nem véletlen, hogy Hernádi egy valag pénzt kilapátolt Skóciába.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.