Volt egy szép hullámunk 15500 ig ugyebár. Namost ennek a hullámnak a korrekciója zajlik azt most mellőzük is hol lehet a mély pont.
Ez a 13200 as szint, a 15500-14050 legyen 5-A hullám 1,618 fibonak (majdnem). Ezzel akár lehetne is egy fordulat, ha valóban UP a trend.
Igen ám de én azt érzem lehet még benne egy lokális mély pont ami belekóstol a résbe, vagy talán 12500 környékébe. Ha ez törik akkor 11700 körül mint mély pont. ami egyuttal a z 5-A hullám 2,618 fiboja. De itt megzavar az hogy teljesen vissza adná az emelkedést ami elég rossz fény lenne UP-ot tekintve. Sőt..
Viszont ha fordulna 16-17K lehet a következő target zóna, törni kéne ezt a csökkenő csatit is amit hetesen rajzoltam...
A Kurdisztán-i hírrel kapcsolatban, talán ez magyarázat lehet a "brávó" gyj utáni erőtlenkedésbe, amit szerintem már jó pár "nagy" előre tudhatott, tehát árban hellyel közzel beárazódva (hirre árfolyam). (magyarázat a bőven könyvérték alatti árfolyamra).
Lehet minuszolni :D
"fantasztikusan érzem magam" a mai kereskedés során több alkalommal is lett volna lehetőségem a 355-ön vetteket 550-en vagy felette eladnom. nem tettem. a nap vége bizonyította, hogy nem jól döntöttem. Tanultam belőle: agresszív időket élünk és a kis hasznot is meg kell becsülni! (persze ezt eddig is tudtam). Az igazság az, hogy a végét én felfelé vártam:(
Gondolkoztam egy hosszabb távú elképzelésen egyfajta pesszimista vonalakat keresve...ha ilyen forgatókönyv lenne remélem megcáfoltok :DD és megdobáltok :D
Egyébként én továbbra is bízom egy 14K feletti árfolyamban. Új alj után.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.