én meg soha többet nem gyűjtök osztalékra, mert az előtte és utána következő esések miatt sokkal többet lehet keresni, ha ott a kp. a számládon, és bevásárolsz az olcsóból!
az fogott meg h milyen messze születtünk egymástól, milyen más, figyeltem a barna kis kezeit...és h most a semmiből gyakorlatilag egy kimondottan intim helyzetben találkoztunk....
még emésztem, közben jó volt, elrepült az idő... viszont utána amikor kiléptem az utcára olyan fáradság féle tört rám, érdekes, szokni kell...próbaként mentem, még emésztem...
"Thai masszázs során energiával tölti fel egymást a vendég és a masszőr a 1,5 órás masszázs során. A vendég a masszázs végén mintha lebegne, nem lenne súlya, könnyednek érzi magát, minden tehertől megszabadítva."
Valóban?
nagyon elgondolkodtató dolgokat tudtam meg...ott nincs semmi, eljönnek ide itt meg nincs senkijük...otthagyják gyereket, családot évekre...és hát a pénz java nem az övék itt sem....
Két német szexturista utazik "Tájföldre" a csoportban. Az idegenvezető angolul elmondja, hogy a nők 70%-a aids-es, 30%-a pedig tüdőbajos. Az egyik német kérdezi, az angolul tudó haverját, hogy mi az ábra. A másik német lerövidíti a lényeget: hát komám, az a helyzet, hogy aki köhög az dugható !
:D
Voltam masszázson, jó volt...durva nagy szegénység van Thaiföldön, itt meg napi 10 órába csinálják...no komment....azért hálásak lehetünk h ide születtünk még úgy is h én nem szeretek itt, tenger mellett szeretnék
tegnap 14650-en, reggel meg 14665-ön veszegettem , de most elteszem és őszig rá sem akarok nézni
az se baj, ha a Karácsonyt is nálam tölti a pakk, akkor már meg is tartom a 2016-os osztalék miatt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.