Még annyit szeretnék hozzátenni, ez nem a molly-nak szólt ez az esés hanem a bét-nek. Szóval ha molly tovább esik akkor a többi is sanszos. Ezért mondom várjuk ki mi lesz, addig kár pesszimistának lenni.
Azt gondolom egy nap után ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket a jövőt illetően. Én türelmesen várok mi lesz. Beraktam eladásra, este iszok :D holnap meg megyek strandra :D
Amikor itt öntöttek, a dax 630-ról 575-re szakadt be. Frankón be is írtam a dax topikba, hogy most ez jön, csak nem mertem megjátszani, a longból meg nem kaptam, mert 570-en álltam. Kapjabeja!
Da volt ott is öntés, meg az s&p-nél is, mert ott is bent álltam longra, és kaptam is. Szóval egyszerre ment itt minden. Az S&P most éppen 2.082, a dax meg 11.598
Jó akkor megyünk le, este azért egy "verset" elmondok molly nak ...
Engem már nem érdekel. Be van rakva a könyvbe, ha így marad, és valóban megyünk le, rosszul spekuláltam sajnos van ez igy. De elég rossz omennek nézz ki egy kitörés után az tény.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.