nem tudom picit se olvasni a mozgását, nem értem picit se...egyik pillanatba 650 másikba 750 de volt 570 is, mindezt forgalommal...tegnap volt az indi 14300 is...valaki szórakozik...
ez most így sikerült...lefelé várom így 25 db vettem csak nyitóba és 750 zártam...lejjebb vissza tudtam volna már venni...a tervem az h ötvenet veszek vissza...:) de tény h 100 alatt nem éri meg....
Nem az a fontos, hogy 1.000 Ft, hanem, hogy ezt 10 Ft-on, vagy 10 millió Ft-on érted el... :)
Egyébként távolról sem nagy sztori, egyáltalán nem a csúcson shortoltam, és nem az alján adtam, de 11.700 felett van a daxli, a short kiütése meg 12.000, szóval a tőkeáttétel simán 20 feletti, így egy 20-30 pontos dax mozgás hoz 2% felett. (pluszban, vagy mínuszban...:D)
Úgy 733 körül nyitottam, és 705-710 környékén mehetett el. Ha ráértem volna reggel foglalkozni vele, akkor nyitóban veszek ts-t, az 760 környékén volt...
Valamelyik nap is az volt a gondolatom (látva a határidős mozgást), hogy nyitóban beszállok shortba, mert tuti lemegy vagy 60 pöttyet, de mivel tudtam, hogy reggel 8-tól egész nap melóznom kell, azaz nem tudok ott ülni mellette, így nem kockáztattam. Ha ott ülök mellette, akkor le tudom reagálni a mozgást, de ha rá sem nézek egész nap, akkor nem tolom be a szabad kesem 25-50%-át ilyen "alacsony kockázatú" sztoriba.
No mindegy, a vége, hogy bejött a tippem, és a nyitós vételemen majdnem 20%-ot kaszáltam volna, akkorát zuhant egyből nyitás után.
Ezért mondom, hogy nem szabad dolgozni! Csak elveszi az időt a pénzkereséstől!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.