A tőkeáttétellel nyilván nagyobb a kockázat is. Volt pár kiadós bukó is. Így legalább hamar megtanulja az ember az aranyszabályt, hogy csak támasznál szabad venni és zárni kell, ha törik a támasz!
10600 egy jó duplaalj lehetőség volt, miközben már az ékelődés is előrehaladt szépen. A támasznál belevettem, nem számítottam nagyobb fordulatra, az első ellenállás előtt 27-én zártam is 11250-300 között. 28-án újranyitottam 11500 és 540 között, mivel átment az ellenálláson.Febr 25-én zárás és újranyitás 12400 és 450 között.
Márc 26 zárás 250 körül, és újranyitás 420-450 között. Azóta tartás. Javarészt beírtam a fórumba mikor mit csináltam, akit érdekel visszakeresheti.
Vicces az írás, csak mosolygok, profik mi.....akkora bennfentes piac mint a magyar nincs másik.....ha ezt nem tudod, nem tudsz semmit. Kit érdekel, hogy 20 vagy 30 %? A nyerő a lényeg, több mint az állampapír ez a lényeg a többi csak szöveg. Értem èn hogy ennyit nyertem meg annyit, de ha az ember nem tanulja meg értékelni amije van akkor az már régen rossz......az élet legnagyobb igazsága mikor elmúlik mind ugyanoda kerülünk, 2m földréteg alá. Nem tudsz magaddal vinni sok sok dollárokat.....
Hm gondolkodtam, hogy viszek be pénzt hozzájuk, aztán elmaradt, meg kicsit kiakasztott, mikor rákérdeztem a svájci buktára, az volt a válasz nem volt benne sok ügyfél. Mire megkérdeztem ki az az őrült, aki pozíciót vesz fel a svájci jegybank ellen, mire ő azt mondta, ingyen pénz volt, hm.....
Meglátjuk mi lesz hosszabb távon, én kizárnám, hogy a hét végére hulló csillag legyen.
Persze persze nem fog egyből a menybe menni, de ettől még a funda oldalon elégé meg van támogatva, ha az eredmény igazolja az elemzőket, akkor tovább fog menni.
Amúgy meg ha el is ad valaki, mit vesz helyette? Hm...én nem látom másban jelenleg a fantáziát, lehet ettől még a Telko fel fog robbanni, ha marad a happy és kell a célpont.
Egy tuti a pénz keresi a helyét, úgy tűnik jobb hely nem lévén megtalálta a magyar piacot.....
Azért ez a 2000Ft emelkedés tetszik a fejemnek. Az olajkával most már nem foglalkoznék olyan nagyon, csupán akkor, ha 43 dollár alá néz, de ettől egyenlőre nem tartok. Azt most már mindenki vágja, a finomítói rés miatt ment a barátunk ekkorát, későn ébredtek fel, az első negyedéves eredmény igazolni fogja a várakozásokat. Az hogy jelenleg mit csinál az olaj, bár nem mellékes mégsem döntő fontosságú. A képlet egyszerű, míg az alapanyag amelyből a terméket előállítom brutál módon beszakadt, addig az előállított termék ára nem szakadt olyan mértékben, mivel ugye az alacsonyabb ár nagyobb fogyasztással párosul. Jól látható ez a magyar piacon is.
Tetszik, vagy nem hosszú távú trend indult kiemelkedő nagy forgalommal, értem én, hogy mindenkinek remeg a keze a dollárokért, jajj buktam száz ft-ot és már megy a sírás rívás, de én továbbra is azt mondom, ez az év a Mol éve lesz.
Meddig mehet, hm... nem tudni talán 17k esetleg 18k év végéig. Én ennyit látok benne, igaz 20% jó lóvé zsebre kell tenni, és jön a kérdés utána mi lesz.
Erre jön majd a majomcsapda, vagy már van aki benne is van, eladta 13k felett napi maxon, vagy 14k körül meg visszavette.
Nagyon úgy tűnik a mai giga forgalommal, csinált egy maxot, van benne erő, nem fog ez zuhanni, max visszamegy a szalagok közé. Kicsit föntebb ment mint vártam, de sanszos, időt fog adni azoknak akik realizálnak.
Azért nézem mekkora szövegek vannak 10500-on vettem hm... 30% nyerő meg ilyenek, hm..... aki hitelre vásárol gondolom a buktáiról nem beszél. Az, hogy emelkedni fog 10500-nál még a kutya nem látta, talán 11k-nál mikor először megindult, és visszadobták. Én akkor voltam bent az egyik Buda-Cash fiókban akkor mondtam egy bróker ismerősömnek, idénre látok benne vagy 50%-os nyerőt erre az évre, akkor volt olyan 11k.
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 22:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
köszi Éva, a kérdésed...boldog...? hm nem inkább hálás h nem buktam el a pénzem pedig óriási esélyem volt rá...hibáztam és végül nem kellett végzetes árat fizetnem érte...nehéz lesz átállnom...még fel sem fogtam igazán plusz adtam 33 dbot 14070-en amit visszavettem 13905-ön szóval látva a mai napot és h adtam ott részvényt jó lett volna ott adni a többit is...hm érdekes érzés...sokféléből tevődik össze....Cohent hallgatok épp...:) és hát még koránt sincs vége van még bőven saját molly...:)
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 21:51
Remélem holnap lesz még egy 5% -os felhúzás kori előtt. Oda tettem eladásra az utolsó 850db részvényemet. Amennyiben teljesül kb. másfél évre kiszálltam.
Nem, ket okbol sem:
1) Mindig a nagyobb idotav gyoz. Te az utolso ket ora esemenyeirol beszelsz, en pedig az utolso 4 ora esemenyeirol.
2) Nap vegen lekotottek 13900-ra, szoval az inverz fej-vallad feje bubja ala.
Ma egy fej-vallakat csinalt 13900 folott. A fejteto 14100. Szoval 13700-as celar elkepzelheto. Mondjuk holnap ott nyit, de aztan egesz napos lassu emelkedessel visszajon 14000-re. Aztan 13900-14100 kozott savozik pentekig.
Ez a 13600 a záróhoz képest lenne 2%, lehet már ez is sok?
Azért nem semmi hogy most ilyenről filózunk, míg nemrég egy hír után az volt a kérdés hogy 500-t vagy 1000-t esik-e, ami %-ban is több volt az alacsonyabb árfolyam miatt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.