Szkeptikus voltam. De ma atment az 50 dollaros lelektani szinten, es 48 dollar is mar tamasz (=13150). Az impulzusnak az a lenyege, hogy a gyertyak teste nem fedi at egymast. Ezt latjuk napi szinten: 3 db +5%-os nap, semmi atfedes, meg res is van. Szoval, marhara elromlana a kep, ha hirtelen betoltene a rest. -1200Ft?!
OTP-nel, es BUXnal is az tortent, hogy nemcsak napos szinten latszodott az impulzus, hanem hetes, es havi charton is. A nagy kerdes az, hogy mi marad meg pentek zarasra a rallybol: azaz mennyi lesz hetes szinten a nyereseg? +1000Ft/reszveny? Ha igy lesz, azaz nem lesz felso kanoc, nem dongolik penteken a foldbe, akkor a varakozas az, hogy a kovetkezo hetekben, honapokban, hasonlo gyertyak jonnek. Nem ordogtol valo egy 60USD-os celar (+20% meg innen). A MOL rally meg csak most indult. Harom honapon at csinalt egy icurkapicurka hullamocskat. Most meg harom napja rallizik. Vajon meddig megy a kovetkezo harom honapban?
Na de varjunk pentekig, addig meg eshet piros ho. Vagy mondjuk banyajaradek-emeles a kormany reszerol :-).
Lehet tévedek,két hete úgy írtad dobtad a papírt 12400-körül.És üdv. a beragadóknak!Ami igaz utána 11880,12100,12150ft is volt.Több napon lekötéssel!Különben nincs jelentősége!Jó kereskedést!
A frankót senki sem tudhatja,vagy csak későn veszed észre bele ragadtál!Ezért mondtam neked éveket várni a papírral,mikor nyerőd van rajta...nem is kevés realizálni kell!Döntsd el mennyi nyereségnél eladod ha bizonytalan vagy,vagy mennyi bukónál elengeded!Van aki azt mondja +20%-ot illik megbecsülni,de -10%-ot azonnal dobni!Más kérdés mit bírsz kiülni,ami nagyon veszélyes mert lehet felezel mire észbe kapsz!Papírt vissza tudod később venni is,de ha nagy bukót eladsz nagyon nehéz vissza keresni!A tőkéd védelmében gondold meg,meddig éri tartani egy pozíciót!Ma eladtam 13990-en,de idegesített nincs papírom vissza vettem 10db-ot 14190-en!A csúcson,de okulásnak annyit pár százat adtam el!Várom a beszállót és hajrá nektek!
Igen. Szerintem ez kitort, en ma bele is vettem. Azt nem gondolom (csak remelem), hogy OTP-jellegu atarazas lesz, viszont amig BUX le nem fordul, marpedig semmi jele a lefordulasnak, addig MOLt lehet tartani. Persze kerdes, hogy fog penteken a hetes gyertya kinezni...
Látom kitört a szellem a palackból. :) Kár, hogy 11900 -on eladtam de hát ez van. :) Remélem mindenki kárpótolni fog a sok keserű hónapért, évért! Sok pénzt skacok. :)
dollárban az összes valamirevaló szokásos ema és ma fölé mászott! fölötte van a 200 napos ema-nak és ma-nak is egy hatalmas zöld napos gyertyával! Ez biztos nem rossz jel, a mozgóátlagok szinte meg sem mozdultak, úgy elrántották, de majd biztos utólérik
Egyéb iránt ha tenyleg tovabb tud menetelni osztalékig, lehet nem ugrálok ki be. Akkor kivarok. Csak a nagy kerdes valójában mennyi potenciál lehet még benne?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.