mol alapvetően egy igen lusta papír... nemrég az olaj 60 ról 70 re emelkedett. mol meg se moccant... csak a végén...
akkor most miért esne nagyot?
igy is alulértékelt..
hosszútávú techmutatók még mindig igen lent vannak, és csak az utóbbi hetekben emelkedtek.. szépen fog ez emelkedni év végéig. forgalmán is látszik hogy zsákolják
esésben vétel ajánlott nem eladás
cece t kell figyelni madárka ha annyira izgulsz a kinti dolgokra. cee szinte teljesen mellékes.. egyszer már elmagyaráztam miért.. emlékszel? hiába tanítgatlak )
jó utazást )) gondolom nem ebből a shortból ))))
én meg már befizettem a 2 hetes családi horváth nyarat a nyereségből ))) szép volt molcsika... és még sikerült ma elkapni reggel az Egist egy jó dt menetre...
shortosok meg csak szívnak 3 hete..
majd biztos az is jó lesz az is egyszer...
kezd meleg lenni a helyzet, cee 200 napos környékén. Remélem töri a BUX a 25.600at a héten, akkor még rádobok 100 kontit, csak hogy kipörgessse a nyaralás költségeit a pozim.
a francokat nem...
23.375-nél vettem, ezzel egyszerűen legyilkolom Rahimkulov, vagy ki a franc vételeit!
Majd megtanulja ő is, mi az amikor matgab vesz a részvényeiből...!
Mit nekem az orosz világ pénze, mikor a dollárt is kifingattam az 1,20-as vételeimmel 2 éve...
Gondoljátok, hogy egy szaros Gazprommal nem bánok el fél kézzel...
2 héten belül minimum 10% bukó...
matgab
Törölt felhasználó2007. 05. 29. 18:47
Rahim belevett az OTPbe azóta 60% ot emelkedett 10 hónap.
Miért nem vett 19500-on?
Lehet hogy megőrült?
Ha igaza lesz a Concordnak nem nagyon csinált jó üzletet. :)
Ő pont arról hírös.
Valamit tud amit mások nem biztos.
ÉN valahogy bízok benne.
Közös vállalatként vásárolta meg a MOL és az INA a május 21-i határidő előtt a montenegrói olajipari vállalat privatizációs pályázatát. A helyi illetőségű Vijesti napilap aról tudósított, hogy a konzorcium 130,5 millió eurós ajánlatot nyújtott be, amely felső határa 139 millió is lehet. A másik pályázó társaság a szlovén Petrol 154,5 millió eurós ajánlatot adott be a lap információi szerint.
A tervezett közös vállalkozás célja Montenegró olajellátási infrastruktúrájának javítása lenne. Feladatai közé építési projektek kivitelezése, kutatások-feltárások végzése, üzemanyag töltőállomások és tározók üzemeltetése, valamint akvizíciók végrehajtása tartozik majd.
A Montenegro bonus és a külföldi partner egyenlő arányban részesedik majd a vállalatból. Konkrétan legalább 15 töltőállomás, 20 ezer köbméteres kapacitású olajszármazék tározó megépítését, valamint 8000 köbméter kapacitású cseppfolyós földgáz tározó felépítését vették tervbe.
Orosz tőzsde 10 % esett egy hónap alatt , bődületes maga olajárak mellett.
Lehet , hogy a felvásárlásokhoz ki kellett venni onnan a lét. Pedig Putyin már Gyurcsány képében is átnyul az oligarchák vagyonáért Mo.-ra is. ( ld Putyin/ Gyurcsány megállapodás)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.