Szerintem Greenspannak nem kellene friss kisnyugdíjasként belekotyognia mindenbe. Mi van ha elöször felveszi a pozit és aztán kotyog ??? Szerintem nem akkor jön majd a korrekció mikor Alan bejelenti.
MOL fundamentum ???? Ez vicc ??? Kit érdekel a fundamentum mikor 8000Ft készpénz fekszik szabadon részvényenként ?????
Az orosz szarakodás nem reggel óta tart, hisz tegnap is -2,43 % volt, mikor Greenspam még nem szólt. Sőt az elmúlt 1 hónap teljesítménye -10,48 %, szóval náluk nem maradt el a májusi medve. Én meg épp tegnap vettem, mivel ezt már az aljának gondoltam. Most szopok.... Bár a Sberbanknál ezredelés lesz, a mai 3000 USD-ről 3 USD lesz a rv névértéke, utána csinálhatna úgy mint az otp....
Amerikában szakértői nyilatkozat háború robbant ki. Az egyik oldal Greenspan véleményére adva arra figyelmeztet, hogy tartsuk a kezünket a Sell gombon, a másik oldal meg lehurrogja Greenspant, mondván locsog össze-vissza az öreg.
A reggel óta tartó orosz pánik utolérte a Gazprom rv-t is. Szinte napra pontosan szakította át az egy éve tartó 37$-os támaszt.
A Sperbank a 300-as támaszt kóstolgatja, a VTB bank új mélypont után kutat.
A Baumgartennél épülendő tárolóba azért nem repülővel szállítják majd a gázt. Tehát a Mol azért ugyanúgy megkapja a tranzit díjat. Tehát Mindenkinek jó lesz, ha mennél több tároló épül
A MOL papír ára fundamentális elemzések alapján mára már kissé túlértékelt, a 23000 forintos árfolyam túl drága ahhoz, hogy valaki megtakarítási céllal vásároljon belőle nagyobb tételt??????????
Megint egy gyöngyszem, kérdem én a kedves tanult cikkíró barátom ilyen alapon miért veszik 100 000 Ft,-/részvény /37P/E-vel az INA-t , vagy azok elmebetegek?
" A MOL papír ára fundamentális elemzések alapján mára már kissé túlértékelt, a 23000 forintos árfolyam túl drága ahhoz, hogy valaki megtakarítási céllal vásároljon belőle nagyobb tételt. Aki ezen az árfolyamon vásárol, az tud valamit. "link
neki nem kell SZVSZ-t odarakni?
Nem túlzás ez a fundamentálisan túlértékeltség?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.