Ha emlékeztek ezt a plakettet 23400 körül vette aki most 22400 körül adta vissza...508Ft osztalékkal is kb. 500Ft veszteség/részvény, így Maximovának igaza lehet....viszont ha pl. orosz üzletember lennék és befolyást akarnék szerezni pl egy valamikori MOL döntésben, pl: hogy melyik vezeték felé hajoljak...stb..stb... akkor semilyen árfolyam nem 'drága' ;o)
No meg majd jó támasszinteket jelent majd az esésben 22100-22300-on :)
attól tartok, hogy egy ilyen "befektető" nem úgy gondolkozik, mint mi, és nem olyan egyszerű célja vannak, mint nekem vagy neked.
Mi van, akkor ha ezt a 80 milliárdot csak egy jóval nagyobb üzlet nyereségével állítja szembe, mint adócsökkentő vagy valami hasonló tényező miatt.
Ugyanúgy, mint az osztalékba is azért szoktak őrült pénzekkel beszállni és a vágás utáni napon máris eladni csökkentett árfolyamon, mert az árfolyamveszteség az árfolyamnyereséggel szembe állítható és az osztalék adó meg kisebb %.
Esetleg nem lehet, hogy árfolyam csökkenésre vette?
Vagy komolyan befolyásolni akarja a BÉT-et vagy magát a MOL-t?
Lehet, hogy irreálisak amiket írtam (akkor sorry), de több van földön s égen....
Szerinted aki 10 Milliár ft-os nagyságrendben vesz, az azért teszi, hogy utánna visszaöntse??? Nem sok értelmét látom.
Amugy egy ilyen nap után az ember -legalábbis egy olyan halandó, mint én- elég kis halnak tudja magát érezni pár 100 db-bal.
Ha most nagy volumenben eladják a boldog ücsörgők az rv-ket, ez a vevő meg mindent felvásárol, akkor mi lesz az árfolyammal, ha visszaönti?
Vevő meg nem lesz ilyen magas áron égen földön.
Ez lesz a beszakadás (by veszmadar) nem?
eladáson gondolkodtam de ez a Rahimkulovos hír nagyon jól jött most. a ruszkival idáig mindig jól jártam: AH és BCHEM sokat hozott a konyhára.
na ezt a molly pakkot is elspájzolom egy kis időre.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.