én azt hiszem hogy meg sem érezte vagy 1-2 nap volt a visszatöltés.
Azért gondolom, hogy így volt mert utolsó nap vagy előtte vettem és a szelvényvágás napján vagy utána el is adtam. gyakorlatilag 1 nap alatt meg volt az osztalék, meg némi árfolyam nyereség.
Ugyanígy csináltam a richtert is. Remélem jól emlékszem
Felértékelődés várható a Mol papírjaiban
2014. május. 22., 10:00 | Részvény
A vártnál jobb negyedéves jelentést tett közzé a Mol, amit nem követett komolyabb árfolyam-reakció. Az Ina ügy lezárása és újabb akvizíciók lendíthetnének a papír árfolyamán, de jelentős felértékelődés várható a Mol árfolyamában, mivel a részvények alulértékeltnek számítanak.
pedig nagyon 1x-ü......INA tárgyalást várják. Amennyiben sikerülne egy jó kompromisszumos megoldást tető alá hozni, akkor simán mehet innen 10, de akár 20%-ot is rövid időn belül. Persze ennek az ellenkező iránya is adott, ha szakítanak és nem tudják jó pénzért eladni az INA részesedést.
Reméljük a pozitív változat mielőbb kiderül:)
Mindenki azt mondja mennyi az értéke...14 felett,én is így gondolom! Hátha mégis megy a kirázás,és egyszer fel mint az őrült,aminek mi nem látjuk a végét!De aki benne van az tudja már szerintem!Itt nincsennek az oroszok,vagy nem ennyire,szerintem reccs nem lehet!
Jól látod!
Na most még megnyomják az otp-t, vicccccccccccccc!
Az tuti ha most az a páros lenne nekem akkor az esne, ilyen az én formám, de kivárom, hogy rohadjanak meg akkor is, ha még jobban beejtik, mert egyszerűen ez már röhej, ami itt folyik!!!
Tegnap eladott délig mindenki plafonon,és záróra leverték az árat,megint bevásároltak ma ész nélkül felengedték az értékét!Szerintem ezt a forgató könyvet játsszák napokig amíg az oszti benne van!
Jól látod!
Az tuti, ha most otp-m és ricsikém lenne, akkor ellenkezője lenne a piaci trend, de sajna most pont nem így van.
Remélem megfordul azok is sokan vannak akik molt vettek és matávot, ÉBRESZTŐ!
Ráadásul aki a fos otp-t vette az már régen kiszállhatott szép pluszban!
Tegnap gondolom eladott mindenki drágán plafonon aki benne van,záróba leöntötték...most hirtelen észhez tért a rv. és szerintem ez lesz napokig míg az oszti el nem jön!Nem jósolok mi várható tartósan bízok nem bánom meg ha nem adom el!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.