Hello fade! A brókercégem által csak a magyar tőzsdén tudok kereskedni. És ezzel én egyenlőre meg is elégszem. Mtelekomban ugyan úgy ülök mint a MOL-ban. És én nem szeretném, ha vinnék a MOL-t meg az OTP-t akár a mostani árfolyam duplájáért sem. Ebben az esetben mibe fektethetnék mondjuk öt év mulva! Magyar vagyok Magyar cégbe szeretnék fektetni! Sziasztok!
És nem gondoljátok ebben az akvizíciós világban, hogy miután a MOL "jól bevásárolt" és áttérne osztalék részvény lenni jön egy nagyobb hal és mindent visz? Mi meg csak tátjuk a szánkat!
javaslom, hogy a mol-féle gyenge szálú vékony kelmék helyett hordjon erős zsákszövetet az, aki a beszakadástól fél...
az idén a csíkos divatosabb, mint a pöttyös.
sanka: Megmondták anno, hogy terjeszkedés lesz és ezért fing osztalék lesz. Hamajd MOL jól bevásárol az irdatlan profit/tartalékábol akkor viszont vszeg jól megindul felfelé.
Egisnél meg 120ft az osztalék.
Nemtudom mi ez a nagy felháborodás elég egyértelmü volt, van lesz mi lesz.
Törölt felhasználó2007. 04. 07. 15:40
Bár rendszeresen elég véresszáju jobbos média de azért még rendszeresen olvasom és találtam egy érdekes cikket rajta, htha vkit érdekel:
Megcáfollak. Semmi nem elég ??? :))
Mert hallotál egy kamu hírt !!! /600 pénz/
Nézd meg a dinamikát.
Betartják a növekvő osztalékfizetési tervet vagy nem ???.
Kellemes húsvétot .:))))
SZVSZ így többet fog költeni akvizíciókra ill. hátha vannak komolyabb tervei a sok pénz elköltésére.
A szebben úgy is el lehet adni ezt az osztalékot, hogy 60%-al több mint a tavalyi!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.