jujjujjj..kyra...
én nem értek ám ennyire a dologhoz. :))
ez az átlagár-javítós cuccos nekem nem nagyon tetszik.
hmmm.
az igaz ha most lenne pénzem talán rchtert vennék (bár koi mult héten nagyon nem ajánlotta)...de szerintem is nagyon olcsó
viszont bármennyire is tötyög molly, szerintem hamarabb fog megindulni felfelé, és nagyobb arányban mint a richter...
egy elemzésben láttam ma , hogy az olaj nemzetközileg is stabilnak látszik. talán ez segíthet nekünk is.
szóval én nem adnám el molly-t a richter hígítására, de a gond persze az hogy soha nem tudhatjuk előre mi a fene fog történni... :)
molly ma teljesen beállt... 20500-on megy a kereskedés jó ideje.
Joey81
Mit gondolsz ( mit tennél )esetleg ha minimális veszteséggel eladnám mollyit és befektetném ricsibe az átlagáram alacsonyabb lenne esetleg hamarabb 0.-án lennék vagy ricsi még mindig rizikósabb.
igen kyra én is pont azt akartam írni, hogy a fenébe m,ár megint az amit megszokhattunk (most épp 20400)
ha nem történik nagy zúgás a világban sztem 350 és 700 között fogunk hintázni ma (is), bár a forgalom tényleg nagy...
brent is próbál visszakapaszkodni (60.54).
mit vártok mára?
mivel ugy látom nagy gáz sehol nem volt a világban (beleértve magunkat is :)) talán nincs akadálya annak hogy felfele induljunk meg, még ha a nagy kitörésről már le is mondtam...
Ja igen. Én a Last close-t néztem 110,5 dollár. Az árfolyamot meg kb. 190-re vettem. Deviza eladási-t.
Hát mindegy, majd hétfőn meglátjuk.
Jó hétvégét...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.