Felrakok egy napi grafikont, kíváncsi vagyok hol látsz rajta vételi jelet. Egyetlen egy visszafelé terhes alakzat van rajta a mai gyertya ami egy kis fordulatot feltételez, de minden lényeges mozgóátlag alatt vagyunk, indikátorokon én nem látok vételi jelet. természetesen ha jó lesz a mai S&p záró én is jó nyitót feltételezek holnapra, és remélem szerencséd lesz.
Szarvasvadász vagy már? Ha meg szakadok sem találom a grafikonon hogy az milyen időtávban van. 3-vagy4 órás, nekem a markerson csak 1órás, vagy napos van.
itt lenne az ideje. végül is naposon eléggé vételen vannak a blue-k, nem? 1ébként mollyba ezért vettem bele. otit meg tudod, ahogy belevettem, lezúzott. csak nem akartam bukót realizálni. de nem gondoltam, hogy pár nap alatt visszatornázza magát. monnyuk, még mindig bukó...
Hiába koptatjuk itt a szánkat, még eső trendben vagyunk, ilyenkor nem szabad full tőkével belevenni. Emlékezz mikor végignézted 14500-tól 11500-ig a műsort, milyen jó lett volna sokat venni 12500 körül mikor visszakerült az emelkedésbe óráson is? akár szerencséd is lehet holnap, ha tényleg így marad az Usa, csak ez egy kicsit így a rulettre hasonlít.
mintha tegnap olvastam volna, hogy a JAksity György, a Concorde igazgatója a CNBC-n a magyar blue-chip-eket dícsérte volna, többek között az a mondat hagyta el a száját, hogy a mol a világ egyik legjhatékonyabb olajcége, ezek után pedig másnap megjelentetnek egy olyan anyagot, amiben a fair értéket ~13%-kal lejjeb teszi, mint a mai záróárfolyam?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.