És azt sem szabad elfelejteni, hogy a Q3 és Q4 már a konszolidált INA-t is tartalmazza. Ahol már nincs a veszteséges gázüzletág + 10-15% áremelés volt a horvát piacon.... Tehát határ a csillagos ég.
Nem ezen fog mulni, nyugi! Nem mondom, hogy szarnyalunk ma, de nem ezen fog mulni. Irtam tegnap is. Sokan a ket honappal ezelotti probalkozasnal belevettek, mert mindenki azt mondta,hogy irany 16K, aztan akkora zuhanas lett belole, hogy meg. Most forditva lesz. Oszinten remelem.
Megúsztam ?? szinte neked kéne engem meghívni úgy eltaláltam az amcsi zárást :))
De komolyan egyszer találkozhatnánk és eldiskurálnánk a tőzsde mély és komoly dolgairól:)
amúgy ma sovány napunk lesz de persze felfelé megyünk
Ujra itt. :)
Gratulalok a 07:33-as cikk szerzojenek, hogy ilyen alaposan, boszavuan, minden reszletre kiterjedoen kifejtette, hogy miert ne vegyen az ember MOL-t.
Kulon oldalt szentelt az arazasnak, ahol minden mutatora kiterve kifejtette, hogy igazabol a MOL tan igy is tul van arazva.
Szoval velemenyem szerint aki venni akart, azt is lebeszelte.
Nem értem, minek kell ilyen p...dolgokat írni. Sok okos elemző már összeállított egy konszenzust, attól pedig egyértelműen jobb lett. Mit kell ezen utólag még lefelé rontani? Talán aki könnyebben befolyásolható, attól akarják elszedni?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.