ahogy észrevettem ide-oda gyj. full a hangulat irányitotta!!!
bár ebben az 1 hétben még a szar hangulatban is jól tartotta magát, xsak a végén bombázták szét
sokan gondolkodnak így h eladják...ezért fog emelkedni:)..
az az igazság nem mi kicsik alakitjuk az árfolyamot..néha 20k szét tépnék néha meg leöntenék ennyi ..szerintem a topikban senkinek nincs 20k-ja:-) ilyen bulira:)
látom milyen nagy dorbézolás volt itt éjszaka. Ügyesek voltatok, hogy elintéztétek USA emelkedést és jó MOL gyj-t.
Szinte sajnálom ezek után ma elhajigálni a MOLjaimat, pedig erre készülök. Ti?
Nyitó tippek?
Szeretem az ilyen elemzéseket, pl. synergonnál egy 58 mill Ft-s eredményt úgy mutattak be mint világrengető eredményt. Itt a 100 mrd-os +-t is savanyú a szőlő módon tálalja, és már prémium árazást lát a Molnál?
Sziasztok
Én rosszat sejtek. Bár csak a portfóliós cikket olvastam, de az inkább lefelé tolja majd szerintem az árfolyamot. Tulajdonképpen semlegességet, vagy túlárazottságot sugall.
Azért én is remélem, hogy Vincenték örülni fognak ma.
Törölt felhasználó2009. 08. 28. 08:11
Na jó reggelt :)
Egyetlen dologtól tartok: Amikor mindenki emelkedést vár - na akkor fog esni....
Sziasztok!
Van pár MOL-om. Jó a gyj., de ez lehet semmit nem jelent. 2 hete az OTP-t ilyenkor öntötték le... Remélem a MOL most megkapaszkodik stabilan 15e felett.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.