Átvetted tőlem a stafétabotot, felesleges.
Az, hogy leírod 86. comment után a 87.-ben is, hogy esést vársz, nem leszel komolyabb.
Várd ki hogy igazad legyen, és mutasd fel a 10-es papírodat, hogy te megmondtad.
És ha megmondtad, de mégsincs pozid? Nekem sincs, kit érdekel akkor a tippmixed? Eltaláltad,de nincs pozid, ugyanúgy a tippmix kategóriát képviseled, ahogy én.
Én 47400 körül írtam,h "eladnám", TS 50-70 pontra megint túléli, és túlélte.
Én is le lettem baszva, hogy TE MINDIG ELADNÁD, pedig pozid sincs.
Ettől még persze tippmixelgethetünk. Nagyobb esélyt láttunk a lefordulásra 47400-nél.
Most ,hogy lefordult, abban segítsd az ittlévőket, hogy aktuálisan Te hol várnál fordulást, hol van az a pont, ahol ÉRDEMES a longot keresni, LONG-ra fogadni.
Lefordult: ok, pipa.
Esik: pipa, igazad lett.
No de hol fordul?
Aki figyelt tegnap, én azt írtam, hogy a NAGY ZÖLD gyertya alja, ahol IGAZÁN jött a vételi erő, annak az alja 45710 = kitörési pont környéke, tegnapi min 45700, kb pipa.
Én azt írtam,h a napos bollinger közepet kell igazán megtartani a rallyhoz, tegnap ez 45800-850 körül volt, és a Z visszazárt 820-830-ra, VAGYIS picit alászúrt a napos bollinger közép fölé, DE visszazárt.
4h nem zárt 45820 alatt, érdekes jelek, mintha megfogták volna.
Ellenben USA éjszaka -1-% körüli mínuszban van.
DAX padlón.
OTP-től most várjuk a nagy felpattanást, amikor negatív a hangulat?
Általában a negatív hangulatban születnek a pozitív dolgok, az emberek hisznek abban, hogy a szar hangulatban kell longot venni, mert ha megjavul a hangulat, akkor erőből pattan, és akkor már lemaradnak = fomo.
Én mára nem tippelek semmit. Támasz 45700 / 45100 ellenállás 46400/46580.
Amelyiket előbb beveszi a trójai faló, az nyert.
OTP részvényesek ide!