OTP: Új csúcson járt Csütörtökön új történelmi csúcsra ugrott az OTP árfolyama, azonban nem látszik az erő, ahhoz, hogy tovább száguldjon, így oldalazásra számítunk. Ellenállás 46.970 forintnál látható, míg támaszt a 20 és a 30 napos mozgóátlag torlódása jelent. Támasz és ellenállás szintek
"inkább menekülni kellene a vén szipirtyó elől." Még kb 5 mondatot írtam utána, amit végül kitöröltem, de leírom újra. Ez az én folyamatos spekulációm. Drága elad, olcsó vesz. Minél inkább szorul a hurok, robotka kilöki, talán te írtad, profitra van programozva. De 1x eljön az a pillanat, amit az olaj-os példánál írtam 12:17-kor. Lesz az az állapot, amikor robotka átáll a sötét oldalra, és irgalmatlan lesz, de csak 2-3 hétre. Akkor a szipirtyók fogják megkettyinteni a 20-asokat, akik hittek a mesében. :D Csak a példáddal éltem: ahogy én szoktam fogalmazni: Szerva itt-csere ott.
Ha neked negyvenhét ezernél drága az OTP, akkor csak várj a 43k-ra! Pedig valakik (szerinted mind ostoba, "bátor pilóta") vették 47k-nál is, egész 47470-ig! Törődj bele, 48 k-n is venni fogják! Én is fogok venni még 50 k-nál is.
Ezt ha rávetítjük az OTP-re, a 47k-s OTP-t, a bátor pilóta még a 47k-n is meg akarja hágni, mert ilyen-olyan bátorító célárak pezsditik fel a vérét, pedig tudja, hogy inkább menekülni kellene a vén szipirtyó elől.
Ha nagyon figyeltél, mit írt, mire panaszkodott: Közel a padlóhoz nyitott shortot. Közel a tetőhöz pedig longot. Ha téved is, pont fordítva kellett volna, tetőnél short, aljnál long. A jelenlegi szitut ismerve, akármelyik balul sülhet el. OTP kilőhet, ha béke jön. Az OTP lerogyhat, ha Trump tovább támadja Iránt. Akármelyikre van esély, de általában tetőről szokott nagyobbat rogyni, mint az aljáról, a lendület ereje, én szoktam írni Ugyanígy az aljáról pattanva, általában több napos erőlködés van = long, bár pont a FED kamatdöntés miatt simán eshetett volna tovább, mégsem esett, lásd USA sem esik, OTP miért esne? Több napos USA szuttyogás közben az OTP menetelt. Most amikor USA tényleg megy, most kínlódik. :D
Egy fiatal fiú eltéved az erdőben. Napokig bolyong, míg egyszer csak találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya asszonnyal. - Szervusz fiam, üdvözli a vénasszony. Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fiatal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz. A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban magáévá tett. - Hé, te! - ébresztgette az öregasszonyt. - Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol! - Hány éves vagy te fiam? - Húsz. - Na, ez szép! Húsz éves vagy, és még mindig hiszel a mesékben?
A nevedből ítélve hölgy vagy. Tehát valószínűleg nem egy jópofizó, alkoholista trógert választottál (választasz) párodul (mondván, hogy majd a kérésedre megváltozik), hanem olyant, aki alapból megfelelő. Ennek analógiája, hogy nem "előlegezzük meg" a fordulót, és nem nyitunk pozit trenddel szemben! Az árfolyamváltozás legalább kezdjen úgy kinézni, mint ami megfelel a tradelési szádékunknak!
OTP részvényesek ide!