Nézd a könyv két oldalát és megérted. eladni csak 44500 körül lehetett, venni meg 44980-nál , akár,ilyenkor pattog. Kivárás, 5-10perc múlva feltöltődik a könyv, és kijózanodnak.
én 4-5 adatot látok egyszerre, amit én figyelek. Érdekes piaci reakciók vannak. Jó ADP adat: ARANY!!! 4500-4380... OLAJ 90.5-89.8 miért szakad az olaj, miközben amúgy kurvára nincs változás hormuz körül? NQ -200 DAX +40
Nem igazán. A szar adat kikényszerít egy előbbi kamatcsökkentést. A jó adat nem indokolja az előbbi csökkentést. Természetesen lehet örülni egy jó adatnak, de! 4,1% munkanélküliségi ráta, és jó adat lett. Innen már 4% alá kevésbé tud menni, vagyis ha a gödör alján van ez a ráta, akkor kb. hiába a jó adat Sell the News... tartja a mondás. Tényleg jó adat, de kérdés kinek jó.
Én nem raktam be fix eladást, de az eredeti elképzelésem az volt, hogy felmegy olyan 45300-500 környékére, onnan pedig számítottam rá, hogy visszaadják (bár nem ilyen gyorsan). Szóval, hogy ott eladom, realizálok, aztán jól van. Erre teljesen bejött amire számítottam (vagyis egyelőre félig, mert innen további lejtmenet jönne az eredeti elképzeléseim szerint), épp csak felment reggel, én meg nem adtam el, és most ott van, ahol vettem, enyhén mínuszban a certi spread miatt. Szóval, nem csak te jártál így... mondhatni.
Én csak paraszt shortban vagyok ma 45380-as stop eladással ... de van ennek értelme visszavenni? Inkább megtartom a pénzt TL-t venni ha kicsapják a TL123-amat.
és akkor mi van? hosszútávon kéne gondolkozni, a shortosokat megértem, hogy rövid távban nyomják. Várjuk meg a 50k-s célárat, még 3 hónap évvége... én vettem 41 600 on, áprilisba, illetve 1 hónapja még 45790 ért és 46150 is... várok és várok.
OTP részvényesek ide!