Nekem gyanús volt, 500 környékén dobtam némi játszós TL108-at. Hasonlóan érzem magam, hogy miért nem indítottam a másik irányba valamit. Mondjuk hétvégére nem szeretem nyitva hagyni ezeket a "day/swingtradeket"...
Nem akarok az MBH-ról beszélgetni :-) Nem volt és nem is lesz soha .. .https://www.erstemarket.hu/tartalom/241640/magyar-cserek-a-regios-reszvenyindexnel-20260904
https://www.forexfactory.com/news/1416418-vance-says-fed-should-lower-interest-rates-would The Federal Reserve should cut interest rates to make homes more
affordable, Vice President JD Vance said Thursday, adding to the
pressure President Donald Trump has placed on the central bank to cut
borrowing costs. The remarks came days after Trump’s handpicked Fed
chair, Kevin Warsh, hinted at the possibility of doing the opposite:
addressing persistently high inflation by hiking rates. “Obviously the
president cares a lot about interest rates,” Vance said at a White House
press briefing when asked by CNBC’s Eamon Javers for the Trump
administration’s view on the volatile U.S. bond market. “One of the ... (full story)
Hát ha az a 13 bázis pont itt látható mértéket öltene akkor mi lenne pl az MBH-val? Az 31 bp növekedésre az OTP napi forgalmának 1%-ával az egekbe lőne.
A régiós CECE index legközelebbi átsúlyozása 2026. szeptember 18-án, pénteken történik meg a tőzsdei zárószakaszban, az új súlyok és indexösszetétel pedig 2026. szeptember 21-én, hétfőn lépnek hatályba
Ha Elon Muskon múlik a nyugati világ energia ellátása akkor én most kezdem építeni az atombunkerem. :). De hála égnek nem rajta múlik. Amúgy már évtizedek óta látszik hogy mennyire próbál Európa szabadulni az olaj és gáz függőségéből csakhát vannak a sok khm nem pénzen megvett "hazafiak" akik folyamatosan hergelik az embereket a klimaváltozás a napelemek szélerőművel, vízerőművek zöld energia ellen.
Mert longba fordultak, azért. Vagy mert short volt az erősebb, eddig, előtte. Én tegnap 45100-45300-at vártam, mert ez az előző alj, ami alá visszajött. 1H nem zárt 45300 alatt, a 45500 csak hpye volt, eszerint. 1h aljakat nézve: 1h dupla alj 44600: támaszka. 44800 réstöltésig simán lemehet (tegnapi utolsó kötések egyike)
Igen magas, olvastam is róla egy 12 oldalas tanulmányt, miszerint a Time Square-nél, legalábbis a lépcsőhöz közeli utcákban/sugárutakban igen magas a levegő kokain tartalma (hidrogén-peroxid kimutatható).Szóval valid!
Akkor ilyen erővel akkor azért van longban amerika mert New York levegőjének koko tartalma nagyon magas ...... korrelációt mindwn két faszság között találhatsz számszakilag de ettől még nincs összefüggés a két dolog között így ez csak látszat együttmozgás nem valódi összefüggés.
OTP részvényesek ide!