Látod ő nem szemét shortos, hanem kiszállni vágyó longos. 45600-700, közelítünk a 45300-hoz. Tippre ma nem zárunk 45300 alatt, a holnapi nap meg ? TL123 már kereskedhető? Még jó,h ennyire patent az Erste, a bejleentés napja 26, de már áttolták 27-re, ja 28-ra? :D LOL ez a cég.
az nvidia ath-hoz hiányzik 5%, pedig mekkorát jelentett, ha nem a legnagyobbat, amit valaha jelentett. Az OTP meg ATH alatt van 3-4-5%-al, és csodálkoztok, hogy miért nem megy.
azt írtam még, hogy hiába a nagy happy, a nasdaq ki fog nyitni, és le fogják önteni, mert a nagytőke a hirtelen jött nagy nyerőt lerealziálja, nem az nvidiát, hanem a többit. Ez "Tom" kolléga meglátása, vagy úgyis mondhatnám, nem az én hitem már -110 pont, lehet megfogják, de lehet, hogy nem. azt is írtam,h az nvidianak van egy rése, de már be is töltötte ezzel a gyjs ugrással: 225-223, és már 222. innen lesz majd kérdés, jön-e a vételi erő, ami megtartja, akár tovább viszi új csúcsra, vagy inkább kiszállnak. mire leírtam, már csak 221. Picit olvadnak a +ok, a gigászi jelentésre, +5%. Az OTP-től meg rakétát vártok, amikor az nvidia sem tud "rakétázni", nekem ez a furcsa.
"Érdekes,h az nvidia mennyire nem tud emelkedni" bocsi, ezt rövid időn belül 2x nézed be, biztos, hogy nem archiv internetet nézel? :-) reggel +5.3% volt, most +6.7% az nvidia mindkettő pre-market... mennyit kellene mennie, ha ez nem számít emelkedésnek?
hol van még az otp lehet ezek adják Az elmúlt időszak legnagyobb bűnének a magántőkealapok létrehozását nevezte, úgy fogalmazott: „Ott tényleg talicskába tették a pénzünket és eltolták.”economx.hu
OTP részvényesek ide!