A kh épp ezen a heten allitotta le az egyetlen hasznalhato feluletet, kinlodok ezzel a szemet uj webtradernek nevezett hulladekkal. Lehet elkezdtek venni masok is, mert azt latom, hogy a reszvény arfolyam megindult lassan felfelé.
9 után pár perccel írtam, ez a SCENARIO fut: ktamask
ma, 09:08
Előzmény:
Troublemaker
Túl korán van még Olcsón szeretnének gyűjtögetni, nem pedig a drága alamizsnát akarják magukhoz rántani. értsd: egy 46300/46280-at beleláttam, csökkenő aljak vonala. VAGY 46000/45900 előző támasz zóna, idáig lebombázhatják. Egy szép átfogós napot kellene látnunk, zöldre festve. Lejött 45900 támaszra, ez a kitörési pont. 45830-45900, robotka tehát olcsón akar gyűjtögetni, nem célja a 47k alamizsnia felvásárlása, ahol úgyis többen "várják", realizálással. Én még azt sem tartom kizártnak,h ma egész nap önt, szándékosan. Mindenki a TL123-ra hajt, és bedönti 45900 alá. :)
Pont ezt írtam, ilyesmi rémlik,h 10 kor indul az új certi, nem 9:05-kor. valószínűleg a mutyi banda miatt, akik akarnak, már vesznek belőle, addig meg hide, valahogy: D
Távolabrról, hosszabb időtávon érdemes nézni szvsz ezt az időszakot. Időszak alatt a gyorsjelentéssel kezdődő elmúlt 1-1,5 hónapra gondolok a novemberi gyorsjelentésig. Az igazán nagy részvénybirtoklók, befektetők meggyőződésem, hogy nagy ívben lesz@rják az új certik, meg short certi szintek általi "napi" zajokat. Az utolsó (2025.május) rossz (értsd: várakozás alatti) gyj után három hónapig gyakorlatilag oldalazás volt... itt tartunk most is. Jelenleg az OTP nem egy hihetetlen jó 5*-os befektetés, hanem egy jó 4*-os befektetés. Ez az október végéig tartó időszak szvsz LEHETŐSÉG a bevásárlásra, és arra fogadok, hogy novemberi kiválló gyj után rakéta!
OTP részvényesek ide!